Hírarchívum - 2006. május

Egy hónap múlva érkezik a Prey demója!

Június 22-től érhető el a Prey egy- illetve többjátékos demonstrációja a világhálóról - jelentette be a 3D Realms, a GK szerkesztősége pedig remegve várja a demót.

Jobb a Guild Wars, mint a WoW? - TOP 10

Megérkezett az elmúlt hetek adatai alapján számolt legfrissebb toplista, mely a 10 legkeresettebb PC-s játék nevét tartalmazza. Első helyen a Guild Wars: Factions!

Bemutatkozik az Arena: Warriors

A Slitherine stúdió garázsában a Commander: Europe at War című stratégia mellett egy másik RTS is készül, mely az Arena: Warriors címet viseli.

Európában is lesz Kingdom Hearts II!

Nyugaton már több, mint 1 éve megjelent a Square Enix Disney-szereplőket felvonultató szerepjátéka PS2-re; végre az európai verzió hivatalos bejelentése is megesett.

PlayStation 3-ra is lesz Bioshock!

A PSM magazin legutóbbi számából derül ki azon érdekes információ, miszerint a 2K Games műhelyében készülő Bioshock a PlayStation 3-ra is megjelenik jövő márciusban.

Végleges Windows Vista-gépigény!

Nem szokásunk ilyesféle híreket közölni, azonban úgy gondoljuk, hogy a számos Vista-exklúzív játék miatt ismertetjük Veletek is az új operációs rendszer gépigényét.

Flushed Away - filmes trailer

A Shrek és a Madagaszkár készítői újabb remek animációs filmmel jelentkeznek idén novemberben. Gyere, pillants bele te is a Flushed Away-be!

Havidíjmentes lesz a Playstation Live

Az Xbox Live szolgáltatással ellentétben a Sony-nak nem kell majd fizetnünk azért, hogy élvezzük az internetes játék- és közösségközpont előnyeit.

London: Ingyen PSP - a hajam még mindig tart

Rózsaszín telefonszolgáltatónk, a T-Mobile angol részlege egy fantasztikus akciót indított, melynek keretében ingyen PSP-vel lepik meg az új előfizetőket.

Megjelent az első Blu-Ray író

A Pioneer ma végre piacra dobta a világ első Blu-Ray író egységét, melyet nem kevesebb, mint 1000 dolcsiért vesztegetnek az Interneten.