Hírarchívum - 2006. június

Négy új hivatalos honlap indult el

Alone in the Dark, Fatal Inertia, Kengo Zero és Need for Speed: Carbon - ezen négy remek játéknak indult el a hétvégén a hivatalos honlapja.

Halo 3 megjelenési dátum a Best Buy-on

A Best Buy külföldi internetes áruház kínálatát lapozgatva rátaláltunk a Halo 3-ra, melynek megjelenését az oldal szerkesztői novemberre írták ki.

Steel Walker - óriásrobotok akcióban

A német Og-Soft most hétvégén jelentette be új játékát, az első és második ránézésre is keményen a Mechwarrior-ra hajazó óriásrobotos Steel Walker-t.

Friss NFS: Carbon látnivalók érkeztek

A Need for Speed: Carbon mánia csak nem akar lenyugodni, sőt napról-napra erősödik. Ezúttal négy kedvcsináló screenshot érkezett hozzánk.

Empire - a második polgárháború

Az Advent Rising világának megalkotói újra összeálltak, hogy egy vadi új, Unreal Engine 3.0-t használó sci-fi FPS-ben bizonyítsák verhetetlen fejlesztői tudásukat.

Cipher Complex - egy világraszóló összeesküvés

A Shark Tale készítői tegnap délután jelentették be új játékukat, a Cipher Complex-et, mely enyhén szólva is merőben eltér a cég eddig ismert profiljától.

Újabb száz képpel frissült a galériánk!

Összegyűjtöttük Nektek az elmúlt napok legfrankóbb képeit, a felhozatal: Crysis, Dark Messiah of Might and Magic, El Matador, Test Drive Unlimited és még sok más finomság.

Freeman elől lohol - US Top10

Június tizedikével újabb hét zárult le, ily módon az amerikai NPD Group rendelkezésünkre bocsátotta azon hét nap tíz legjobb játékának címét.

Grand Theft Auto IV - Újabb hamis screenshot!

A napokban újfent tréfás rajongók áldozatául esett az, aki bedőlt az egyes fórumokon keringő - bár valódinak tűnő - állítólagos Grand Theft Auto IV screenshotnak.

Újabb tervek a World of Warcraft-hoz

A Blizzard a következő frissítésben bevezetné a régóta áhított rendszert, mely segítségével karaktereinket egyik szerverről a másikra szállíthatnánk.