Hírarchívum - 2006. június

7000 új PSP játék a PSOne emulátorral

A UK PSP Magazine elsőkézből szállította nekünk az infót, miszerint a PSP-re hamarosan elkészül a PSOne emulátor, mellyel 7000 régi játék válik majd kompabilissé.

Hűsítő galériakoktél délutánra

Gamekapocs-koktél. Hozzávalók: Bullet Witch, Dark Messiah, LEGO, Maelstrom, Mass Effect, Micro Machines, Resistance, Saint's Row, Senko no Ronde és egy csipet SMB.

Rózsaszín Nintendo DS Lite készülőben

A csajok és a metroszexuális férfi gamerek legnagyobb örömére hamarosan vadító rózsaszínbe öltözik a Nintendo DS Lite zsebkonzol. Ennivaló cukorfalat.

Folytatódik a Saint Seiya

Az Atari és a Namco ma tájékoztatott minket, hogy folytatódik a Playstation 2 exkluzív akció-RPG játékuk, a Saint Seiya. Az új rész alcíme The Hades lesz.

Észvesztő Pókember 3 filmes trailer

Tobey Macguire és a Pókember 3 megállíthatatlanul menetel a mozik felé - ezt bizonyítván ma megjelent az első, HD felbontású előzetes a filmből.

Project Gotham Racing 3: Style Pack - hamarosan

Az Xbox Live! hamarosab újabb Project Gotham Racing 3-hoz készített autókkal gazdagodik, persze mondanom sem kell, hogy a Microsoft-nál semmi sincs ingyen.

Megjelent a SiN Episodes: Arena Mode

Ingyenes mini add-on jelent meg ma reggel a SiN Episodes: Emergence-hez, mely egy új játékmódot, négy új pályát és egy bugírtó javítócsomagot is tartalmaz.

Új ATi Catalyst és NVidia Forceware driverek

Az ATi és az NVidia chipek hajtotta videókártyák tulajdonosai most együtt örülhetnek, ugyanis mind a két nagy cég tegnap adta ki a legújabb drivercsomagját.

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!

Elkeserítő HL2: Episode 1 adatok

Sokan nincsenek megelégedve a Half-Life 2: Episode One-nal - a Steam adatbázisából kiderült, hogy mindössze a játékosok 25%-a vitte végig az új részt.