Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: Hetven fénykép a helyszínről

Holnap indul a lipcsei Games Convention 2006 kiállítás, és bár mi még nem indultunk el, már szereztünk 70 képet a már ott állomásozó külföldi kollégáinktól.

Vigyázat! Jön a P!nk PSP

Tegnap beszámoltunk nektek a vadító rózsaszín Playstation 2-ről és úgy tűnik, az csak az előfutára volt a Sony metroszexuális korszakának. Itt a P!nk PSP!

The Mark bejelentés az első képekkel

Újabb belső nézetű lövöldözős van készülőben: ezúttal a JoWood kapcsolta be a televíziót, hogy a CNN híreiből témát merítve ütőképes FPS-t alkosson.

El Matador demó duplázás

A Cenega ma este két demót is kiadott az El Matador-ból, melyek azonos tutorialt és 1-1 különböző küldetést tartalmaznak. Tessék letölteni!

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

Elkészült a Paraworld - megjelenés szeptemberben

Az utóbbi idők leginkább csúsztatott stratégiája minden bizonnyal a Paraworld volt, mely egyedi játékvilágával és történetével kíván szórakoztatni minket.

Bemutatkozik a Sovereign Symphony

PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő új fantasy RPG-n dolgozik a török Céidot Studios, melynek a Sovereign Symphony címet adták.

Rózsaszín Playstation 2 - hivatalosan is

A Sony Computer Entertainment Europe ma jelentette be, hogy a PS3 megjelenése előtt még piacra dobnak egy új PS2-t, vadító pink színben.

PC-re is lesz Battlefield: Bad Company (update)

Az Xbox360 és Playstation 3 konzolokon kívül az Electronic Arts PC-re és PSP-re is készít egy-egy verziót a pénteken bejelentett Battlefield: Bad Company-ből.

Bónuszok a nextgen FEAR-hez

Egy Vivendi sajtólevélből tudtuk meg, hogy apró bónuszokat terveznek a PC-n már egy ideje kapható F.E.A.R. nextgen változataihoz.