Hírarchívum - 2006. augusztus

World of Warcraft patch v1.12.0

Új javítócsomag jelent meg a World of Warcraft-hoz, mely immáron 1.12.0-ra emeli a játék verziószámát. A letöltés minden előfizetőnek kötelező.

Itt a Joint Task Force demója is

A magyar Most Wanted Entertainment által készített Joint Task Force próbaverziójának személyében ma este egy újabb demóval gazdagodtunk.

Már tölthető a Company of Heroes demója

A Relic a mai napot látta a legmegfelelőbbnek arra, hogy kiadja legújabb második világháborús stratégiájának, a Company of Heroes-nak a demóját.

GC 2006: Bemutatkozik a Hospital Tycoon

A Monopoly Tycoon és a Vega$: Make It Big! után újabb menedzsment játékon dolgozik a Deep Red Games, melyben ezúttal egy kórházat kell irányítanunk.

Elkészült a Bad Day L.A. - Jövő héten érkezik

Végre aranylemezre került American McGee régóta várt játéka, a Bad Day L.A. Aki nem próbálta volna még ki a játékot, pótolja be lemaradását nagyon sürgősen!

Elindult az Archlord bétatesztje

A Kódmesterek - Archlordon munkálkodó - munkatársai jelezték nekünk, hogy elindult a címben szereplő MMORPG bétatesztje, ám jelentkezni még lehet az eseményre!

GC 2006: Warhound bejelentésre várunk

Titkos forrásaink jelentették, hogy a Chrome 2-n, a Call of Juarez-en, az XPand Rally Xtreme-n és a Dead Island-on kívül egy másik játékon is dolgozik a Techland.

Az Electronic Arts szerint 170 dollárba fáj majd a Wii

Az EA egyik fejese egy interjúban tett említést arról, hogy a cég tudomása szerint Amerikában körülbelül 170 dollárba kerül majd a Nintendo next-gen gépe, a Wii.

GC 2006: Eidos felhozatal

Az Eidos ma elküldte nekünk a holnap kezdődő Games Convention 2006-ra kivitt játékainak listáját. Persze ezek a már bejelentett anyagok, a meglepi ezután jön!

Ghost Recon-kiegészítés tesztelési lehetőség

Miután az előző kettő, teljesen ingyenes "multiplayer map pack" világot látott, a sikerre való tekintettel a harmadik - sajnos utolsó - addon is bejelentésre került.