Hírarchívum - 2006. augusztus

Unreal 3.0 a Medal of Honor további részei alatt

Úgy tűnik, a Medal of Honor-sorozat ismét engine-váltáson esik túl - a jövőre megjelenő Airbornet is hajtó Renderware motort ezúttal az Unreal 3.0 váltja fel.

Stronghold Legends demó

Az Úr 2006. esztendejében lőn egy játék, minek neve vala Stronghold Legends és melynek készítői megteremté demóját, melyet ma az éhezőknek adá.

Call of Juarez multi demóra várunk

A Techland tegnap esti jelentéséből megtudtuk, hogy a következő héten útjára bocsátják a Call of Juarez többjátékos demóját.

GC 2006: Command & Conquer 3 trailer lokálban

Az Electronic Arts-nak hála ma egy újabb trailerrel gazdagodtunk, mely a Command & Conquer 3: Tiberium Wars-ot hivatott bemutatni.

GC 2006: Fable 2 techdemó videón

Peter Molyneux ma délután egy zártkörű GC prezentáción bemutatta a Fable 2-t, vagyis annak egy alfa stádiumban lévő techdemóját.

GC 2006: Battlefield Bad Company PC-re, ez tuti

A napokban bejelentett BF: Bad Company eleinte nextgen exkluzívnak tűnt, aztán pletykálták a PC-s verziót, majd cáfolták, most pedig hivatalosan megerősítették.

GC 2006: Metal Gear Solid 4 gameplayre várunk

Most kaptuk a fülest, hogy a Konami holnap egy több perces MGS4 gameplay videóval vár minket a Games Convention kiállításon. Már aludni se tudunk! :)

GC 2006: Mozgóképek Lipcséből

A Gamevideos munkatársai ma délután tettek egy kisebb sétát a Games Convention fesztiválnak otthont adó, egyelőre lezárt helyszínen. Hangulatképek következnek.

GC 2006: Sonic Riders PC-re

A GameCube, az Xbox és a Playstation 2 mellett PC-re is lesz Sonic Riders - jelentette be ma este a SEGA. Az ugri-bugri hős új kalandja karácsony előtt érkezik.

GC 2006: Az első adag screenshot

Bár a kiállítás csak holnap délután nyílik, már megérkezett az első, szorosan az ott bemutatott játékokhoz kapcsolódó screenshot adag.