Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: Friss screenshot dózis érkezett

Van itt minden kérem-szépen! Alone in the Dark, Anno 1701, Bioshock, FEAR, Full Auto 2, Gothic 3, Metal Gear Solid 4, Warhammer: Mark of Chaos stb.

GC 2006: Hangulatképek Lipcséből

Hamarosan kezdődik a Microsoft konferencia, így tettünk egy kisebb sétát a cég pavilonjainál, hogy meglessük az előkészületeket.

GC 2006: Rush for the Bomb - az első képek

Sikerült bezsebelnünk az első képeket a magyar fejlesztésű Rush for Berlin kiegészítőjéből, mely a Rush for the Bomb címet kapta.

GC 2006: Elkészült a Test Drive Unlimited

A német kollégáktól épp az imént kaptuk az infót, hogy aranylemezre került a Test Drive Unlimited boxos verziója és már szeptemberben kapható is lesz.

GC 2006: Metal Gear Solid 4 trailer

Nem blöffölt a tegnapi forrásunk, tényleg kint van a Games Convention-ön a Metal Gear Solid 4. A nyugalom megzavarására alkalmas videó következik.

GC 2006: Brothers in Arms 3 videó lokálban

Új videó csúszott fel szerverünkre, mely a Gearbox által fejlesztett Brothers in Arms: Hells Highway-be enged egy rövid betekintést - fejlesztői kommentárral.

GC 2006: Nintendo konferencia weblog képekkel

Beindult az idei Games Convention, a nagy bulit pedig a Nintendo kezdte egy bő 1 órás konferenciával. Persze ott voltunk és szorgosan jegyzeteltünk!

Angol vegyes toplista (Augusztus 6-12)

Megérkezett a legfrissebb angol toplista, melyen az elmúlt hét tíz legkeresettebb címe található - az élen természetesen a Verdák játékátirata végzett.

GC 2006: Midway és Anaconda line-up érkezett

A kiállítás kezdődik, így lassacskán az utolsó line-upok is befutnak a szerkesztőségi postafutár által - sajnos ezen listák sem tartalmaznak új címet (még).

GC 2006: Az EA felvásárolta a Spellforce fejlesztőit

A világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts az imént értesített bennünket a Phenomic Games megvásárlásáról - az EA Phenomic stratégiákon dolgozik majd.