Hírarchívum - 2006. augusztus

Star Wars: Lethal Alliance bejelentés PSP-re

Lethal Alliance alcímmel új Star Wars akciójátékon dolgozik az Ubisoft, mely az Episode 3 és az Episode 4 közti eseményeket dolgozza fel.

Csütörtök esti galériafrissítés Barátok Közt helyett

Bizony, mióta kedvenc sorozatunk szünetel, unalmunkban galériát frissítünk Nektek. Olyan címek vannak itt ma este, mint a Battlefield 2142 vagy a Bad Day L.A.

Paraworld multiplayer demó érkezik holnap?

A Paraworld kiadója egy érdekes fényképet küldött e-mail címünkre: a fotó a srácokat ábrázolja, ám senki meg ne ijedjen: a kép egyéb, érdekes tartalommal is bír. :)

Újabb Lego-játékok a Lego Star Wars készítőitől

A Traveller's Tales legújabb projektje - nevezetesen a Lego Star Wars II - még korántsem érkezett meg, ám a készítők már tervezik a következő Lego-játékokat.

GME: Újabb játékkiállítás szűnik meg

Míg gondolatban eltemettük az E3-at és remegve várjuk az átszabott kiállítást, addig újabb - ezúttal európai - expó szűnik meg: áldozatunk az angliai GME.

GC 2006: Megérkezett a Sega listája

Pár nappal a kiállítás előtt befutott a Sega listája is, melyen a Lipcsében kiállított játékok címei szerepelnek. Öröm az ürömben, hogy több stuff játszható lesz majd!

PS3-ra is elkészül a Blazing Angels - extrákkal

Miután PC-re, Xbox-ra és X360-ra megjelent mérsékelt sikert aratva, a Ubisoft bejelentette a napokban, hogy a Blazing Angels elkészül PS3-ra is felspécizve.

Prey 2 - Megérkezett a hivatalos megerősítés

Az első részt végigjátszva bizonyára minden egyszeri Prey-játékos nyilvánvalónak tartotta egy folytatás lehetőségét - nos a nyilvánvaló most már biztos és hivatalos!

Késik az ígért Battlefield 2-javítás

A múlt héten számoltunk be a soron következő - 1.4-es - Battlefield 2-javítás esetleges keddi megjelenéséről - a peccs még sehol, íme a rejtély oka!

World of Warcraft: ismét az élen - US Toplista

Az augusztus 5-ével záródó hét PC-s eladásai rendesen átalakították az amerikai toplistát. Akadnak változások bőven: le- és felcsúszások, új címek, etc...