Hírarchívum - 2006. augusztus

Metro 2033 bejelentés képparádéval

A 4a Games belső nézetes túlélő horror játékot készít Dmitriy Glukhovskiy orosz író Metro 2033 című könyve alapján - a Budapestről ismert metrókkal :).

Kiegészül Camelot sötét világa

Labyrinth of the Minotaur címmel új kiegészítő van készülőben a Mythic Entertrainment idén 5 éves születésnapját ünneplő Dark Age of Camelot-jához.

Tölthető a Caesar IV demója

Néhány perccel ezelőtt megjelent a Caesar IV demója. Az ókori városépítős stratégia egypályás verziója 440 megát nyom és habozás nélkül máris tölthető le!

Erőszakossága miatt késik az El Matador

Nemrég számoltunk be róla, hogy kiadója kénytelen volt szeptember 15-ére eltolni az El Matador megjelenését ismeretlen okból - most már tudjuk az indokot.

Bad Day L.A. demó magyarul!

Mast3rmind nem tökölt sokat és alig, hogy kijött a Bad Day L.A. demója, már el is készítette hozzá a magyarítást. A letöltés kötelező!

Továbbra is Unreal 3.0 fut a Too Human alatt

A napokban felröppent pletykákról - miszerint a Too Human fejlesztői gyengének találták az Unreal 3.0-t - mi is tudosítottunk: szerencsére a hírből egy szó sem igaz.

Töretlen a Verdák sikere - Angol toplista

Gondolni sem mertük volna: langyos teljesítménye ellenére az angol toplistákat már hetek óta uralja az azonos című animációs film alapján készült autóverseny.

150 új kép a galériában

Sok édesség jutott mára, köztük a legfinomabb az Army of Two, az Assassins Creed, a Command & Conquer 3, a Fable 2, a Rainbow Six és a The Darkness.

Project Xenoclone demó lokálban

Gyengéd délutáni kikapcsolódást nyújt az Oniric Games legújabb művének demója, melyben alieneket és különböző monsztereket kell gyilkolásznunk.

Lokálból húzható a Bad Day L.A. demó

Újabb fantasztikus demót prezentálhatok ma éjszaka felétek, mely nem más, mint az American McGee nevével fémjelzett Bad Day L.A. nevű őrület.