Hírarchívum - 2006. augusztus

Red Ocean bejelentés egy képpel

A dtp ma mutatta be a Collision Studios legújabb sci-fi FPS-ét, mely a Red Ocean nevet viseli és rendkívül idióta történetet tolmácsol a játékosok felé.

Letölthető a Maelstrom demója

Ma este megjelent a K-D Labs valós idejű sci-fi stratégiájának a kipróbálható demója. A cucc mérete 401 mega és két küldetést tartalmaz.

American McGee véleménye a next-gen gépekről

A nagy játékfejlesztő guru, American McGee egy CVG-nek adott interjúban elmondta véleményét a mindenki által bálványozott next-gen gépekről. Nem semmi!

Ilyen gépházat még nem láttatok, az tuti

Rengeteg sufniban tuningolt gépház fotója terjeng a neten, de azt hiszem az, amit most találtunk egy jódarabig verhetetlen lesz a modderek körében.

Közeleg a Wii-debüt - már számoljuk a napokat

Tíz angol szoftverbolt volt olyan szerencsés, hogy a Nintendo áldásával megkapták azt a visszaszámláló órát, mely a "next-gen" Wii startjáig számolja a napokat.

4,1 millió notebook akksit hív vissza a Dell

A valaha volt legnagyobb hardware visszahívást rendelte el a napokban a Dell, ami összesen 4,1 millió spontán szenesedő notebook akkumulátor cseréjét jelenti.

A 12 legjobb rötyi, melyet játékban láttunk

A Maxim Online összegyűjtötte a videojátékban valaha látott 12 legjobb WC-t. A toplistát természetsen képekkel együtt mi is leadjuk nektek!

Wii-re is lesz Billy és Mandy Kalandjai a Kaszással

A Midway ma jelentette nekünk, hogy Nintendo Wii-re is készítenek egy változatot a The Grim Adventures of Billy & Mandy című játékukból.

Ilyen lesz a PS3-as Need for Speed: Carbon

Mintha egy teljesen más játékot látnánk, olyan az új Need for Speed Playstation 3-as változata. Azt hiszem a Sony-nál tudnak valamit a srácok...

Neverwinter Nights 2 Limited Edition

Hatvan dollárba, azaz alig 2000 FT-tal fog csak többe kerülni a különleges kiadású Neverwinter Nights 2, mely október 17-én, az alapcsomaggal együtt érkezik hozzánk.