Hírarchívum - 2006. augusztus

EA Replay - játékgyűjtemény PSP-re

Régi játékokból álló gyűjteményt készít az EA, melyben lesz Desert Strike, Road Rash, Syndicate, Ultima, Wing Commander és egyéb más finomság.

Hét új trailer ebéd utánra

A mai ajánlatunk: Flight Simulator X, Enchanted Arms, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2, Age of Pirates, Test Drive Unlimited, Neverwinter Nights 2 és Viva Pinata.

Bemutatkozik a Race: The WTCC Game

Vérbeli autószimulátoron dolgozik a svéd SimBin, mellyel a World Touring Car Championship bajnokságot varázsolják PC-nk képernyőjére. Pofás anyag lesz!

World of Warcraft reklámok

Bár a játék nem most jelent meg (már lassan a kiegészítője jelenik meg), de sok vicces reklám látott napvilágot a játéot hirdetve.

Dark Messiah of Might and Magic - Gyűjtői változat

Mindenféle felmérés nélkül is könnyedén megállapítottuk, hogy a GK-olvasók többsége fanatikusan várja a szóban forgó címet - nos az igazi rajongóknak lesz mibe beruházniuk!

Ilyen lesz a Rainbow Six: Vegas doboza

Az UbiSoft ma elküldte nekünk a Rainbow Six: Vegas X360-as doboztervét, hogy a boltban sétálgatva könnyen felismerjük majd a játékot.

Készíts te is saját Xbox 360 játékot!

A Microsoft ma jelentette, hogy a hónap végén már elérhetővé is fog válni új, ingyenes programjuk, mellyel bárki igényes PC / X360 játék fejlesztésébe kezdhet.

Iron Maiden az új Tony Hawk-részben

Apró érdekességként számolhatunk be Nektek arról, hogy az Iron Maiden is közreműködik az új Tony Hawk-játék soundtrackjének összeállításában. Királyság!

Kólareklám GTA stílusban

Az egyik neves kólagyártó cég igen jópofa reklámmal népszerűsíti termékét, mely első és második ránézésre is a GTA rajongók lelkére próbál hatni.

Rise of Nations patch és bajnokság!

A Big Huge Game elkészítette a Rise of Nations: Rise of Legends ragtapaszát, ami 2.0-ra növeli a játékunk verzióját. A patch a játékban autómatikusan elérhetővé válik.