Hírarchívum - 2006. szeptember

Tölthető a frissített FIFA 07-demó

Pontosan egy hete érkezett meg a FIFA 07 demója, melyet az Electronic Arts most újra kiadott némi plusszal megspékelve - a tükörszerverekről máris tölthető az anyag.

Sims és Need for Speed: The Island - titkos akták

Az Electronic Arts hevesen tagad, de egyesek tudni vélik, hogy már készülnek a The Island alcímet viselő Need for Speed, The Sims és Theme Park folytatások.

Need for Speed: Carbon - intro trailer lokálban

Egy vadi új, Need for Speed: Cabon-ból származó mozgóképpel gazdagodtunk a mai este folyamán. A trailer letölthető, de akár itt helyben is megtekinthető.

Elkészült a Caesar IV

A Sierra bejelentette, hogy a Caesar-sorozat várva-várt negyedik része végre aranylemezre került és startra készen várja a napot, mikor boltokba kerülhet.

Skate - Megesett a hivatalos bejelentés

Tegnap számoltunk be az Electornic Arts által fejlesztett gördeszkás játékról, mely a pletykák szerint lazán fogja verni a Tony Hawk-szériát. Majd meglátjuk.

Kézikonzol-exkluzív játékokat fejleszt a BioWare

A BioWare bejelentette, hogy csapatuk új részleget kapott, mely a kézikonzolokkal foglalkozik majd - első címűk egy Nintendo DS-exkluzív játék lesz.

Tölthető az Age of Empires III legfrissebb javítása

Az Ensemble Studiosnak a kiegészítő szorgos fejlesztése mellett az oridzsinál stratégia támogatására is jutott ideje: elkészült az Age of Empires III 1.09-es javítása.

GDC 2007: Kétszeresére nő a kiállítás

Miután drasztikusan csökkentették az E3 méretét, a nyugati Game Developers Conference a világ legnagyobb játékkiállításává válhat a szervezők szerint.

Késik a Neverwinter Nights 2

Ismeretlen okokból késik a méltán népszerű Neverwinter Nights második része - szerencsére, nagy csúszásról szó sincsen, a játékot még ősszel magunkévá tehetjük.

Ilyen lesz a Need for Speed: Carbon doboza

Az Electronic Arts ma elküldte nekünk a Need for Speed: Carbon hivatalos és elfogadott dobozterveit, hogy megismerjük majd a játékot novemberben.