Hírarchívum - 2006. szeptember

Counter-Strike - Dinamikusan változó fegyverárak

Mint arról két hete beszámoltunk, megérkeztek az első Counter-Strike: Source-frissítések, melyek az egyes körök elején fontos vásárlást piszkálják meg.

Megjelent a PSX-P, vagyis a PSP-s PSOne emulátor

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a Sony 2007-re hivatalos PSOne emulátort készít PSP-re, most viszont egy ügyes hacker megelőzte a gyártót.

Fekete Xbox 360 karácsonykor?

A Gamespot UK oldalon a Best Buy internetes áruház egy fekete színű Xbox 360-al reklámoztatja magát. Lehet, hogy valamit előre tudnak a srácok?

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk is izgalmas, változatos lesz, hiszen érkezik például a Caesar IV, a Just Cause, az El Matador, az Import Tuner Challenge és még sok más finomság!

Football Manager 2007 demóra várunk

Kiadóként a Sports Interactive bejelentette, hogy jövő hét vasárnap megérkezik a Football Manager-széria "idei" részének kipróbálható verziója.

Tölthető a legfrissebb Titan Quest-javítás

A THQ korábbi ígéretei szerint megérkezett az ókorban játszódó Titan Quest legfrissebb - 1.20-as verziószámot viselő - frissítése a maga tizenöt megájával.

Az USA legkelendőbb játékai - TOP 10

Ismét megérkezett az amerikai játékeladásokat összesítő toplista, melyben nem meglepő módon vezet a Sims és a World of Warcraft.

TGS 2006: A harmadik galériafrissítés

Itt a legfrissebb galéria-különkiadásunk, melyben csak a Tokyo Game Show-ról származó, nextgen anyagok kapták a főszerepet.

Elkészült a Battlefield 2142

Az Electronic Arts és a DICE tegnap délután jelentette be, hogy végre aranylemezre került a Battlefield sorozat legújabb darabja, a 2142.

Tölthető a Ship Simulator 2006 frissített demója

Bár már nyár óta megvásárolható az újonnan indult Ship Simulator-sorozat első - és egyben legfrissebb - része, azonban a játék kiadója nem engedi elfeledni a projektet.