Hírarchívum - 2006. szeptember

Újabb Metal Gear Solid készül PSP-re

A japán Famitsu magazin hasábjairól derült ki, hogy Hideo Kojima újabb PlayStation Portable-exkluzív Metal Gear Solid-játékon szorgoskodik a Konamival.

TGS 2006: Újabb screenshot adag érkezett

Csak úgy özönlenek a képek a Tokyo Game Show-ról. Ismét rengeteg screenshot érkezett, amit a Playstation 3 rajongóknak kötelező leellenőrizniük!

TGS 2006: Az első nagy adag screenshot

Vadi új galéria érkezett a TGS-ről, benne olyan finomságokkal mint Devil May Cry, Gundam, Metal Gear Solid, Need for Speed és Ridge Racer.

TGS 2006: Ötvenhét fénykép Japánból

Mi sajnos nem vagyunk kint az idei Tokyo Game Show-n, de az ITMedia, a Famitsu, a Softbank és a Gemaga jóvoltából most fényképes összefoglalóval jelentkezünk.

Far Cry 2, Prince of Persia 4, Splinter Cell 5 stb.

Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.

Negyedórás BioShock-videó érkezett - kötelező!

Az utóbbi idők egyik leginkább várt FPS-ének érkezett meg az első komolyabb videója, mely 15 perces, s végig in-game jeleneteket prezentál a közönség felé.

Jövőre jelenik meg Európában a Final Fantasy XII

Bár az utóbbi időben kétségtelenül többet foglalkozott a Final Fantasy XIII-mal a sajtó és a közönség, azonban a Square Enix nem engedi elfeledni az előzményeket.

The Sopranos - Megérkeztek az első információk

A THQ kiadta az első hivatalos információkat az azonos című sorozat alapján készülő PS2-exkluzív The Sopranos-ról - a részletek mellé tizenegy friss kép is érkezett.

Lego Star Wars 2 - Túl az egy millión egy hét után

A LucasArts bejelentette, hogy az egy hete boltokba került Lego Star Wars második részéből már több, mint 1.1 millió példányt értékesítettek szerte a világon.

Xbox 360-ra is készül a Guitar Hero második része

Hivatalos információk érkeztek Goldman Sachs Communcopia XV Conferenceről: az Activision munkatársa, Robert Kotick kotyogta ki a Guitar Hero II X360-verziójának készültét.