Hírarchívum - 2006. szeptember

Révbe értek az Age of Empires 3-addon munkálatai

A Microsoft sajtóleveléből tudtuk meg, hogy az Age of Empires III első kiegészítője, a The WarChiefs fejlesztését befejezték, a kész játékot elküldték a forgalmazóknak.

Elkészült a Halálos Iramban játékadaptációja

A Namco bejelentette, hogy az Eutechnyx által fejlesztett The Fast and Furious: Tokyo Drift című autóverseny aranylemezre került és készen áll a megjelenésre.

Ilyen lesz a Nintendo Wii játékok doboza

Múlt héten a Playstation 3 doboztervét mutatták be a nagyok, most pedig a Nintendo Wii van terítéken - sajnos csak kis felbontású képekkel.

TGS 2006: 13 friss videó Japánból

A Tokyo Game Show 2006 alkalmából több, külön erre a holnap startoló eseményre gyártott videó érkezett, melyeket most ti is megtekinthettek.

Újabb Games for Windows címek a horizonton

A LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy és a Company of Heroes után idén még több "Games for Windows" fejléccel ellátott játék kerül boltokba.

Megjött az ATi Catalyst 6.9

Az ATi által gyártott chipek vezérelte videókártyák tulajdonosai örülhetnek, hiszen tegnap délután megérkezett a legújabb, 6.9-es Catalyst driver!

Novemberben érkezik az X360 HD-DVD lejátszója

Nem olyan régen kezdődött el a Japánban megrendezett Tokyo Game Show, melyről elsősorban a keleti országra vonatkozó hírek érkeznek - de csak elsősorban!

Aranyon a Warhammer: Dawn of War új addonja

Elkészült a Warhammer 40.000: Dawn of War - Dark Crusade, olvashattuk egy hivatalos hozzászólás formájában a Relic Entertainment közösségi fórumán.

Ilyen zene szól majd a Need for Speed: Carbon alatt

Egyre inkább azt érzem, hogy manapság minden a Need for Speed: Carbon körül forog - most a játék zenei aláfestésének előadóiról értesültünk.

Battle for Middle-Earth II-javítás érkezett

Megérkezett a The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth II legfrissebb javítása, melyet természetesen szerverünkről tölthettek le maximális sebesség mellett.