Hírarchívum - 2007. január

Újabb részletek a PS3 európai megjelenéséről

Hivatalos sajtóközlemény érkezett a PlayStation 3 európai startjával kapcsolatban; a múltkori bejelentésünkből kihagyott infókat itt olvashatjátok!

Japán legkeresettebb címei között a Gears of War

Talán a Microsoft eddigi legnagyobb japán sikerének könyvelhető el, hogy az általuk kiadott Gears of War a keleti toplista hetedik helyéig verekedte fel magát!

Square Enix featuring Unreal Engine 3.0

A Square Enix bejelentette, hogy "néhány ezer" dollárért cserébe az Epic Games rendelkezésükre bocsátotta az Unreal Engine 3.0-t szőröstül-bőröstül.

Átnevezték az Unreal Tournament 2007-et

Nincs többé Unreal Tournament 2007! Megijedni nem kell, a játékot csupán átnevezték: ezentúl Unreal Tournament 3 néven keressük az Epic Games üdvöskéjét.

Késik az Advanced Warfighter 2 PS3-as verziója

Újabb érdekességre bukkantunk a Ubisoft legfrissebb üzleti jelentésében: a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 PlayStation 3-as verziója késni fog.

Befejeződtek a War Front munkálatai

Elkészült a War Front: Turning Point. A magyar illetőségű Digital Reality által fejlesztett második világháborús stratégia pár héten belül a boltok polcaira kerülhet.

Március 23-án érkezik Európába a PlayStation 3

Megannyi huzavona után végre a Sony fixálta a PlayStation 3 európai debütjének pontos dátumát, valamint sok más egyéb érdekességre is fény derült.

A Ubisoft jövőre tolta el a Haze megjelenését

Megérkezett a francia Ubisoft üzleti jelentése is, melyből sajnos sok rossz hírre derült fény: többek között tudomásunkra jutott, hogy a Haze csak jövőre jelenik meg.

Készül a Just Cause 2 - most már hivatalos

Az Eidos hivatalosan is megerősítette végre a korábbi pletykákat, melyek szerint készül a Just Cause második része PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Már tervezik a The Witcher folytatását

Minden magára is valamit adó szerepjátékosnak kötelező lesz beszereznie az év végén debütáló The Witchert - no és persze a majdani kiegészítőt és második részt is.