Hírarchívum - 2007. november

Deus Ex 3 - hivatalos bejelentés és trailer

Az Eidos tegnap este hivatalosan is bejelentette azt, amiről már évek óta tudunk. A cég montreali stúdiójában már készül a Deus Ex 3.

Játék nélkül is megvehető lesz a Guitar Hero gitár

Az Activision ma bejelentette, hogy jövő év elejétől játék nélkül, külön is megvásárolható lesz a Guitar Hero III új, gitár formájú Paul/Kramer kontrollere.

HWSW: Spamszűrés a Live Messenger 9-ben?

Fellép az azonnali üzenetküldő szolgáltatását, a Windows Live Messengert mostanában ért támadások ellen a Microsoft - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

Meglepően jól indított a Hitman-mozi

Sokan már lemondtak róla, többen tűkön ülve várták - megérkezett a Hitman filmadaptációja! A mozi Amerikában meglepően jól startolt, beszéljenek hát a számok!

Bemutatkozik a Fragile

Kizárólag Nintendo Wii-re készülő szerepjáték van készülőben az Eternal Sonatát jegyző Tri-Crescendo műhelyében - a Fragile kiadásáért a Namco Bandai felel.

DS-exkluzív lövöldén dolgozik az id Software

Az id Software mobil- és kézikonzoljátékokkal foglalkozó részlege új játékon dolgozik: az anyag FPS lesz és sokban fog hasonlítani a Wolfensteinre.

A BioShock alkotóit továbbra sem érdekli a PS3?

A 2K Boston munkatársakat keres következő projektjéhez, amely egy PC-re és Xbox 360-ra készülő valami lesz - legalábbis, ha hiszünk az effajta híresztelésekben.

Készül a Two Worlds első kiegészítése

The Temptation alcímmel készül az ősszel megjelent Two Worlds első kiegészítőlemeze: egy biztos, ha az alapjátékot kedvelted, ezt imádni fogod!

Nintendo DS-re is jön az Assassins Creed

Bár már több internetes áruház honlapján, sőt a Nintendo tervei között is találtunk utalást rá, az Assassin's Creed NDS-es változata eddig hivatalosan nem létezett.

Decemberben jön a PS3-as Unreal Tournament III

A fejlesztés nehézségeiről beszámoló hírek után végül örömmel jelenthetjük, hogy végleges megjelenési dátumot kapott az Unreal Tournament III PS3-as változata.