Hírarchívum - 2007. november

Gyűjtői kiadású The Witcher képeslapok ingyen

A 3D Brigade a játék megjelenése alkalmából - korlátozott példányszámban - gyűjtői kiadású The Witcher képeslapokkal kíván kedveskedni a játék rajongóinak.

Megjelent a Rail Simulator demója

Az Electronic Arts a hétvégén letölthetővé tette professzionális vonat szimulátorának, a Rail Simulator-nak a kipróbálható demóját. A progi 480MB lett.

HWSW: Max grafika a MicroWorks noteszben

A PC MicroWorks pénteki bejelentésének tárgya egy az NVIDIA 8800GTX videokártyákat SLI kapcsolaton keresztül párban foglalkoztató noteszgép volt - írja a HWSW.

Unreal Tournament III - és az X360-as változat?

Mark Rein, az Epic fejese végre-valahára tisztázta az Unreal Tournament III Xbox 360-as verziójával kapcsolatos tényeket, híreket, félreértéseket.

Folytatódik a Glory of the Roman Empire

Folytatódik a Glory of the Roman Empire: a bejelentés még nem történt meg, tíz screenshotot azonban már sikerült megkaparintanunk a második részről.

Elkészült a Ghost Squad Nintendo Wii-s változata

Elkészült a Ghost Squad Nintendo Wii-s változata: a játéktermi cím felturbózott, bővített reinkarnációja november 20-án kerül a boltok polcaira.

Bemutatkozik a Spectral Force 3

Hivatalosan is bejelentették a tavalyi év során már leleplezett Spectral Force 3-at: az anyag az Atlus Company kiadásában fog megjelenni kizárólag Xbox 360-ra.

Ingyen Halo 3 minden új Xbox 360 mellé

A Microsoft újabb akcióval kívánja fellendíteni az Xbox 360 eladásait: eszerint minden - december 21-éig megvásárolt konzol mellé ingyenes Halo 3 jár.

Vicces bug az Assassins Creedben

A most megjelent Assassins Creed egy majdnem tökéletes játék - gondolhatnánk -, ám egy játékosnak mégis sikerült egy vicces hibát rögzítenie.

Tölthető a Universe at War demója

A stratégiázásra vágyóknak melegen ajánlom a Universe at War: Earth Assault most megérkezett demóját közel másfél gigabájtos terjedelemmel.