Hírarchívum - 2007. november

Csütörtöktől tölthető a PS3 exkluzív Pain

A Playstation Network-re csütörtök délután kerül fel a Pain című agyament ügyességi játék. A jó hír mellé egy pár új screenshot, és egy friss videó is érkezett.

Indulhatnak a Linuxos Call of Duty 4 szerverek

Végre Linuxos gépeken is futtathatunk Call of Duity 4 szervert, hála a most megjelenet egységcsomagnak. A cucc máris tölthető az internetről.

Lezárult a World in Conflict nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti World in Conflict PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Japánban imádják az új PSP-t

Ugyan a PlayStation Portable eladásai nem tekinthetők rossznak a konzolpiacon, a rivális Nintendo DS fényében azonban volt még mit tanulnia a Sonynak.

Életműdíjat kap Ken Kutaragi

Az Academy of Interactive Arts & Sciences (AIAS) úgy határozott, a jövőre átadandó életműdíjat Ken Kutaragi, a Sony exfejese, a PlayStation atyja kapja.

Újgenerációs résszel bővül az NBA Ballers-széria

Készültéről ugyan régóta tudunk, a Midway viszont eddig halogatta az NBA Ballers új részének bejelentését, mely PS3-ra és X360-ra fog megjelenni.

Meztelen lányok a ProStreet-reklámban

Az EA nem akarta, mégis kiszivárogtak azok a Need for Speed: ProStreet reklámok, melyekben a cég meztelen modellekkel tervezte népszerűsíteni új versenyjátékát.

Újabb pletykák az Elder Scrolls MMO-ról

Egyesek szerint az ötödik Elder Scrolls MMORPG lesz - ezt már hallottuk. Most újabb hírek láttak napvilágot, melyek ezen feltételezést igazolhatják.

HWSW: Népszerűek lettek az erős videokártyák

A vártnál gyengébb évkezdést követően a videokártya piac folyamatos erősödést mutat - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Készül a Crysis 2, sőt lesz harmadik rész is!

Trilógia lesz a Crysis - tudtuk meg Cevat Yerli, CryTek igazgató IRC logjából. A két új epizóddal ismét le szeretnék nyűgözni a PC-s játékosokat.