Hírarchívum - 2007. november

HWSW: Már Európában is a Blu-ray vezet

Az európai Blu-ray Disc Szövetség promóciós bizottsága szerint átlépte az egymilliós példányszámot az Európában eladott Blu-ray kiadványok száma - írja a HWSW.

Two Worlds: The Temptation - az első képek

Reality Pump és a SouthPeak Interactive ma felfedte az első screenshotokat a Two Worlds nem rég bejelentett kiegészítőjéből, a The Temptation-ből.

Bemutatkozik a Corrosion: Cold Winter Waiting

A brit Viperante fejlesztőcsapat tegnap este mutatta be legújabb horror stílusú nyomozós kalandjátékát, a Corrosion: Cold Winter Waiting-et.

Új MMORPG-n dolgozik a Square Enix

Bár a PC-re, PS2-re és X360-ra megjelent Final Fantasy XI sikere töretlen, a készítő Square Enix már új MMORPG-n dolgozik, melyre sajnos nagyon sokat kell még várni.

Leisure Suit Larry - már készül az új rész?

A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy készül a Leisure Suit Larry új része - a pletyka a Big Alt alakító szinkronszínésztől származik.

GTA IV: Így fog kinézni a játék borítója

A Rockstar lerántotta a leplet a next-gen konzolokra készülő Grand Theft Auto IV borítójáról - így mától fogva már tudjuk, hogy milyen csomagolásban kapjuk a várva várt játékot!

PSP-re is megjelenik a Warriors Orochi

A PlayStation 2-re és Xbox 360-ra már megjelent Warriors Orochi a PSP-n is tiszteletét teszi: a japán verzió jövő februárban kerül a boltok polcaira.

650 ezer Wii talált gazdára az elmúlt két héten

Egyébként is jól megy a Nintendónak, ám az ünnepek közeledtével még inkább keresett a cég újgenerációs konzola, a Wii - Amerikában alig találni a gépből.

Nyerj eredeti F.E.A.R. Gold játékot!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Planet 51 - animációs film és játék egy kézből

A Pyro Studios ma bejelentette a Planet 51 című saját készítésű animációs filmjét, melyhez a játékot is ők maguk készítik majd el. Itt vannak az első képek is!