Hírarchívum - 2007. november

Kane & Lynch: Dead Men mozi Bruce Willis-szel?

A Times Online értesülései szerint a Lionsgate hamarosan filmet forgat a Kane & Lynch: Dead Men-ből, sőt állítólag már a stáblista is megvan!

HWSW: Árcsökkentést követő nagy PS3 áttörés

Ahogyan az várható, a Sony szempontjából pedig több mint remélhető volt, a PlayStation 3 eladásai felpörögtek az árcsökkentés hatására - írja a HWSW.

Bejelentették a Ghostbusters játékot

A szlovén Zootfly az év során már szivárogtatott ki képeket az általuk fejlesztett Ghostbusters-ből, most viszont a Vivendi állt elő saját játékával.

Pirates of the Burning Sea - nyílt béta teszt

Mától bárki regisztrálhat és letöltheti a Pirates of the Burning Sea nyílt béta változatát. A program csak pár napig használható, ez egy úgynevezett stressz-teszt lesz.

Megoldás bannolt Xbox 360 gépekre!

A hackerek nem alszanak, ezt mindenki tudja jól. A közelmúltban két megoldás is született rá, hogyan lehet ismét ismét internetre vinni a bannolt Xbox 360 gépeket.

Szépséges Burnout Paradise screenshotok

Az Electronic Arts volt oly kedves, és küldött egy nagy adag screenshotot a jövő januárban megjelenő új Burnout Paradise-ból. Összesen 37 új kép érkezett.

Klasszikus Xbox-játékok az Xbox Live-on

A Microsoft több - az első generációs Xbox-ra megjelent - játékot letölthetővé tervez tenni az Xbox Live-on mindössze 1200 egységért cserébe.

Leállítják a Marvel Universe Online fejlesztését?

A Too Human fejlesztői is biztosítottak mindenkit afelől, hogy játékuk él, így minden előzetes tippünket kilőtték a Microsoft nagy projekttörlésével kapcsolatban.

HWSW: Csökkenőben a Blu-ray meghajtók ára

Rizikó nélkül megjósolható, hogy a karácsonyi bevásárlókosarakban helyet kaphatnak lassan a Blu-ray meghajtók is - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Timeshift multiplayer demó a LIVE-on

A Sierra ma fellőtte az Xbox 360 játékosok letöltési központjába a Timeshift többjátékos demóját. Az ingyenes verzióban két játékmód próbálható ki.