Hírarchívum - 2007. november

Japánban ismét a PS3 volt a legnépszerűbb

Az újgenerációs konzolok között Japánban újfent a PlayStation 3 volt a legnépszerűbb: közel tizenhétezer darabbal több PS3 talált gazdára, mint Wii.

Megérkezett a Blacksite: Area 51 új demója

Megérkezett a BlackSite: Area 51 legújabb, számszerint második kipróbálható változata: amennyiben még nem vetted meg a játékot, töltsd le mindenképpen!

Új színekben pompázik a Nintendo DS Lite

Már Zelda- és Nintendogs-kiszerelésben is kapható a Nintendo DS Lite: az egyelőre csak Amerikában elérhető csomagok arany- és rózsaszínű gépet rejtenek.

Super Mario Galaxy - a siker elképesztő

Sokat vártunk a Super Mario Galaxy-től, a Nintendo új játéka pedig hozta is az elvárt szintet: mind a játékosok, mind pedig a kritikusok imádják az új Mariót.

Helyzetjelentés a Duke Nukem Foreverről

Nyáron hallottunk utoljára a 3D Realms legendás játékának még legendásabb folytatásáról, a Duke Nukem Foreverről - most újabb pletykák kaptak szárnyra.

Szerda esti galériafrissítés

A megszokott módon befutott heti galériafrissítésünk legújabb darabja is: a felhozatalt erősíti többek között a World of Warcraft és az Alone in the Dark...

Új trailer érkezett a Legendary: The Box-ról

A Legendary: The Box című FPS-ről érkezett egy új trailer közénk, mely megmagyarázza, hogy New Yorkba miért lepték el különféle szörnyek.

Hillary Clinton tovább támadja a Manhunt 2-t

Noha már kapható a Manhunt 2, továbbra is folyamatos támadás alatt áll. Korábban számtalanszor akarták már betiltani, a sorba most Hillary Clinton is beállt.

Folytatódik a Rainbow Six: Vegas

Az Ubisoft tegnap este bejelentette a Rainbow Six: Vegas 2-t. A játékot a díjnyertes Montreal stúdió készíti, ezúttal is PC-re és nextgen konzolokra.

HWSW: iMachez hasonló asztali PC a Dell-től

A Dell XPS One már rendelhető a Dell amerikai weboldalán. Az iMachez hasonlatos külsejű gépből négy kiszerelés választható - számolt be róla a HWSW.