Hírarchívum - 2007. november

Perfect World - indul a nyílt béta teszt

Sok csúszás előzte meg az open béta verziót, de végre itt van! November 22-én, hajnali 4 óra 30 perckor nyitja kapuit a Perfect World Oracle és a Delphi szervere.

Csúcsévet zárt a Codemasters

Huszonkét éves fennállása óta nem zárt ilyen jól üzleti évet a brit illetőségű Codemasters: sokéves munkájuk egyértelműen meghozta gyümölcsét.

Folytatódik a Dungeon Lords

A JoWood a minap adta tudomásunkra, hogy a 2005-ben megjelent Dungeon Lords jövőre egy kiegészítővel és egy folytatással lesz gazdagabb.

Jön az eredeti NiGTHS PlayStation 2-re

Lázasan folynak a Nintendo Wii-re készülő NiGHTS: Journey of Dreams munkálatai, a Sega azonban a PlayStation 2-re tulajokra is gondol sokak örömére.

Assassins Creed - Angliában majdnem rekorder

Angliában a második leggyorsabban fogyó újonnan megjelent címmé vált az Assassin's Creed - a siker ellenére a Ubisoft remeke mégsem lett rekorder.

A heti játékmegjelenések

Az ősz legnagyobb címeinek többsége ugyan már megjelent, egy-kettő boltokba kerülése e hétig váratott magára: Unreal Tournament III, Rock Band, Mass Effect...

Tizenkét befejezés a Fallout harmadik részében

Pete Hines elmondása szerint ugyan nem leszünk annyira szabadon engedve, mint az Oblivionban, a befejezések azonban kárpótolni fognak mindenképpen.

Wii-n is tiszteletét teszi a House of the Dead

A Sega megerősítette a korábbi pletykákat, melyek szerint Wii-n is tiszteletét teszi a nagy múltra visszatekintő House of the Dead-sorozat.

Februárban érkezik a PS3-as Lost Planet

Az X360-on és PC-n már elérhető Lost Planet legújabb átirata, a PS3-as változat is mejgelenéséhez közeledik - februárban már tolhatjuk is a kicsikét!

Készül a The Darkness folytatása?

Az eredeti képregényekért felelős Top Cow Comics munkatársa szerint már készül a nagysikerű The Darkness második része - a játék kiadója tagad mindent.