Hírarchívum - 2007. november

A jövő heti játékmegjelenések

Az őszi játékdömping lecsengett, az összes kiadó kidobta már a nagyobb címeit: érződik ez játékmegjelenési előrejelzésünk kurta és gyengus felhozatalán is.

Beowulf - ismét összecsap a PS3 és az X360

Egy újabb videó érkezett, amelyben összemérik a PlayStation 3 és az Xbox 360 képességeit a Beowulf című játék segítségével. Vajon melyik gépen a szebb?

Itt a Company of Heroes: Opposing Fronts demó

Megkésve bár, de végre-valahára megérkezett az: Opposing Fronts demója - a letöltéshez a gyors internet ajánlott, mivel a kicsike mérete 2 gigabájtra rúg.

Bemutatkozik a Warhawk: Operation Omega Dawn

Bemutatkozik a Warhawk első, PSN-ről letölthető kiegészítőlemeze, új küldetésekkel, új helyszínekkel, és egy vadi új repcsivel, a KT-424 Combat Dropship-pel.

Partisan bejelentés screenshotokkal

A Partisan egy második világháborús akció-RPG hibrid lesz, főhősünk a Vörös Hadsereg egy oszlopos tagja, aki egyedül veszi fel a harcot a német hadigépezettel szemben.

Megvannak a Motorstorm bajnokság döntősei

Megvannak a döntős résztvevői a Sony által rendezett országos virtuális off-road versenynek, az október 5-én útjára indult MotorStorm Bajnokságnak.

Nyerj eredeti World in Conflict játékot!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából eredeti World in Conflict PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

HWSW: Jövőre jöhetnek a kéretlen videó levelek

A MessageLabs legújabb előrejelzése szerint 2008-ban újabb kéretlen levélfajták szűrésére kell majd felkészülni - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

Tavasszal érkezik a PS3-as Fatal Intertia

Az eredetileg PS3-exkluzív Fatal Intertiára régóta várunk már: időközben megjelent egy X360-as változat is, a Sony gépére tervezett változat pedig sehol sincs...

Perelik az Activisiont a Guitar Hero miatt

A The Romantics névre hallgató banda szerint a cég megtéveszti vásárlóit azzal, hogy nem tünteti fel a játékban, hogy nótájuk csak feldolgozás, nem az eredeti változat.