Hírarchívum - 2007. február

Visszatér az X-COM-sorozat?

Bár sokan az UFO-sorozatban keresték régi kedvencünket, az X-COM-szériát, ám megtalálni nem sokan tudták - a mai napig nem készült ahhoz fogható játék.

Részletek a Rush for Berlin kiegészítéséről

Megérkeztek az első konkrét információk a magyar fejlesztésű Rush for Berlin: Rush for the Bombbal kapcsolatban néhány friss kép támogatásával.

Tekken 6 - Új képek, új videó és új weboldal

Elindult a Tekken hatodik részének weboldala, melyen helyet kapott számos új kép, kettő darab háttérkép, s egy vadi új videó - megtekintésük kötelező mindenkinek!

Silent Hill hamarosan a játéktermekben is

A PSP-exkluzív Silent Hill: Origins után a népszerű survivor horror játéksorozat új része egy játéktermekbe készült változat lesz, mely Silent Hill: Arcade néven fog futni.

Bemutatkozik az Empire Earth 3

A Mad Doc Software már készíti az Empire Earth-sorozat harmadik részét: a stratégia folytatásáról a PC Gamer írt egy hosszabb előzetest.

Kiegészül az Anno 1701

A német Sunflowers bejelentette, hogy a népszerű 1701 A.D. néven is ismert Anno 1701 kiegészül a közeljövőben. A folytatást egylőre még nem keresztelték el.

Sam and Max: Episode 4 - itt vannak az első infók

Megérkeztek az első információk, az első képek és persze az első videó a Sam & Max első évadjának negyedik epizódjáról, az Abe Lincoln Must Die!-ról.

Kojima online zombis játékot készítene

Bár a Metal Gear Solid-sorozat negyedik része még hegesztés alatt áll, Hideo Kojima mester már elmesélte a külföldi Edge magazinnak következő játékának ötletét.

Lost Planet többjátékos pályacsomagok készülnek

A Capcom bejelentette, hogy nemrégiben megjelent akciójátékához, a Lost Planethez hamarosan többjátékos pályákat tartalmazó csomagokat tervez kiadni.

Késhet a Metroid Prime harmadik része?

Az MTV interjút készített a Nintendo amerikai képviseletének elnökével, Reggie Fils-Aime-mel, aki elmondta, hogy esetlegesen késhet a Metroid Prime harmadik része.