Hírarchívum - 2007. február

Google Ads - hamarosan a játékpiacon

A Google óriásvállalat in-game reklámokkal készül betörni a játékpiacra - jelentette be ma Red Herring, a The Wall Street Journal egy múlt havi cikkére válaszolva.

Totally Spies - az UbiSoft kezében

Puha Ubiék fogják kiadni az amerikai Cartoon Network-ön és az európai Jetix-en is vetített Totally Spies játékváltozatát. A cucc PC-re, PS2-re és Wii-re készül.

Áprilisban érkezik az Armored Core 4

Az Armored Core 4. részét Európában kiadó 505 Software bejelentette, hogy a robotos akciójáték megjelenése csak a PS3 európai premierje után, április 27-én várható.

Készül a Lost Planet második része?

Egy névtelen úriember állítólag magától a Capcom-tól tudta meg, hogy készül a Lost Planet második része, mely a Wars alcímet fogja viselni.

Xbox 360-ra is elkészül a The Crossing

A Dark Messiah of Might and Magic-et is jegyző Arkane Studios új játéka Xbox 360-ra is megjelenik majd a PC-s változat mellett - tudtuk meg egy friss álláshírdetésből.

A nagy kérdés: addiktívak-e az MMO-játékok?

Dr. Maressa Hecht Orzack válaszolt a címben szereplő kérdésre a World of Warcraft kapcsán a Yahoo videójátékokkal foglalkozó szekciójának interjújában.

Készül az Amped negyedik része?

Pletykák kaptak szárnyra a minap, melyek szerint a 2K Games elkezdte fejleszteni az Amped-sorozat negyedik részét. A hírek egyelőre nincsenek megerősítve hivatalosan.

Forza Motorsport 2 - magyar szinkronnal

A Microsoft Game Studios bejelentette, hogy legújabb szimulátoruk, a Forza Motorsport 2 teljes lokalizált változatban lesz elérhető a magyar üzletekben.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Bejelentették a Juiced második részét

A svéd Gamereactor Magazine lehetett az a szerencsés, aki az első hivatalos információkat közölhette a Juiced második részéről az első képek társaságában.