Hírarchívum - 2007. február

Tart a World of Warcraft-uralom Amerikában

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista, mely a tíz legkeresettebb nyugati címet vonultatja fel a World of Warcraft: The Burning Crusade vezetésével.

Advanced Warfighter 2 multi demóra várunk

Ismét az X360-tulajdonosok részesülnek abban a szerencsében, hogy kipróbálhatják a GRAW második részét - ezúttal a többjátékos demó hétfői érkezésére számíthatnak.

Készítői a 24-hez hasonlítják a Mass Effect-et

Az MTV interjút készített Ray Muzykával, a BioWare vezérigazgatójával, aki elmondta, hogy a Mass Effect hőse olyan lesz, mint Jack Bauer az űrben.

Újabb PS3 exkluzív címet vesztett a Sony

Újabb kizárólagos címtől esett el a Sony, miután az EA ma bejelentette, hogy PC-re, PS2-re és X360-ra is készítenek egy-egy átíratot a PS3-as Mercenaries 2-ből.

Új RPG-n dolgozik a TES IV: Oblivion designere

Ken Rolston, veterán játéktervező a Rise of Nations-t is jegyző Big Huge Games-hez igazolt át múlt héten, hogy közösen egy vadi új, igazi blockbuster RPG-t alkossanak.

Kiegészül a Warhammer: Mark of Chaos

A Namco már tervezgeti a Warhammer: Mark of Chaos első kiegészítőlemezét - derült ki a Computer and Video Games magazin egy tegnapi interjújából.

Kipróbálható a The Show

Újabb demót van szerencsénk prezentálni, mellyel ezúttal a Promotion és a Take 2 német irodájának a The Show névre keresztelt közös gyermekét próbálhatjuk ki.

Itt a Tini Ninja Teknőcök játék demója

Az UbiSoft ma kiadta az idén nyáron mozikba kerülő új Tini Ninja Teknőcök filmhez készített, ötletesen Teenage Mutant Ninja Turtles-re keresztelt játékának demóját.

Marc Ecko a Prey alkotóival dolgozik együtt

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Marc Ecko a Getting Up: Contents Under Pressure című játéka után saját fejlesztőcsapatot alapított Marc Ecko Entertainment néven.

Részletek a Turok többjátékos módjáról

Új információk láttak napvilágot a Turok: Heart of Darkness-ről: ezúttal a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő játék többjátékos módjáról érkeztek szaftos információk.