Hírarchívum - 2007. február

Microsoft: "Nem akarjuk kinyírni az Xbox 360-at!"

Egy interjú keretében a Microsoft egyik munkatársa elmondta, hogy az X360-at nem fogják kinyírni úgy, ahogy azt az első generációs Xbox-szal is tették.

Resident Evil: Extinction teaser trailer

Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik akkordjának előzetes videója, mely nagyvonalakban jelzi nekünk, hogy mire számíthatunk az ősz folyamán!

Visszatértek a brit toplista általános dobogósai

Nagy sajnálatunkra a nyolcadik helyiig csúszott le a múlt héten aranyérmes, magyar fejlesztésű Battlestations: Midway - helyét a FIFA idei része vette át (vissza).

NBA Street Homecourt: X360 vs. PS3

Új videó érkezett az NBA Street Homecourt című játékról! Jelenlegi videónk egy összehasonlítás, képet kaphatunk általa a PlayStation 3 és az Xbox 360 grafikai képességeiről.

Uncharted: Drakes Fortune - Új, 3D-s screenshot!

A Naughty Dog korábban csupán Jungle néven becézett új akció-kalandjátékát, az Uncharted-et szemlélteti az új, most érkezett 3D-s creenshot!

Konzolokra fejlesztenek a Defcon alkotói

Az Introversion fejese, Mark Morris bejelentette, hogy egy-két eddig megjelent címüket el fogják készíteni konzolokra - az átiratok egy éven belül jelenhetnek meg.

Új ügynökök érkeztek a Crackdown-hoz

Amerikában már boltokba került a Crackdown, hamarosan pedig itthon is megjelenik a GTA kitalálójának új játéka, melyhez most egy új letölthető kiegészítés jelent meg.

A Nintendo DS Lite a jövő handheld konzolja?

Az EB Games új akciója szerint a DS Lite a jövő kézikonzolja, mely most több tíz dolláros kedvezménnyel vásárolható meg - a történet azonban itt még nem ért véget...

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Május 1-én érkezne a fekete X360?

Egyre több helyen olvasni platykákat a HDMI csatlakozóval ellátott új, fekete Xbox 360-ról. A legfrissebb híresztelések szerint a csomag idén május 1-én jelenik meg.