Hírarchívum - 2007. február

Legalább 20-30 óra hosszú lesz a Mass Effect

A Microsoft bejelentése szerint az Xbox 360-ra és PC-re készülő Mass Effect elsődleges sztoriszála legalább húsz-harminc óra hosszú lesz.

S.T.A.L.K.E.R. - Nyolc perces videó érkezett

Vadi új videó jelent meg a várva-várt S.T.A.L.K.E.R.-ről, mely nyolc perc hosszú és rengeteg ingame jelenetet tartalmaz - köztük a játék első néhány pillanatát!

Szexjelenet a God of War második részében

Érdekes easter egg került a God of War második részébe, mely egy videó formájában itt is megtekinthető - fiatalabbak szülői felügyelet hiánya esetén takarják le a monitort!

Film készül a Kane & Lynch alapján

Úgy tűnik, a mozik vásznain is találkozunk majd a rettegett zsoldossal és a skizofrén pszichopatával a távoli jövőbenŰ: Kane & Lynch-filmadaptáció készül.

Command & Conquer 3 demóra várunk

Közeleg a Command & Conquer 3: Tiberium Wars megjelenése, s ily módon a demó sem várat sokat magára, ahogy azt korábban a készítők megígérték!

Új World of Warcraft frissítés érkezett

Új frissítés jelent meg a World of Warcrafthoz: ha túl lassúnak találnád a Blizzard Downloadert, töltsd le innen a 15 megás, 2.0.7-es javítást!

Magyar fejlesztésű játék vezeti a brit toplistát

Bár kétségtelenül nemzetközi címként lett "beégetve" a köztudatba a Battlestations: Midway, azonban mi magyarok mégis tudjuk, hogy hazánk szülöttei állnak a játék mögött!

Star Wars: Force Unleashed - végre bejelentve

A Game Informer számolt be elsőként az csupán Star Wars: Next-Gen néven emlegett új Star Wars-játé bejelentéséről, mely végleges címe Star Wars: Force Unleashed.

Enemy Territory: Quake Wars konzolokra is

A régóta várt Enemy Territory: Quake Wars Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is el fog készülni - jelentette be az id Software és a Splash Damage.

History Channel: Great Battles of Rome bejelentés

"Si vis pacem, para bellum... - Ha békére törekszel, készülj fel a háborúra" (Publius Renatus, Kr. u. 390.) - Újabb játék készül a History Channel támogatásával.