Hírarchívum - 2007. március

GDC 2007: Már megvan a 2008-as expó dátuma

A GDC szervezői ma tudatták a kedves látogatókkal, hogy jövőre is várják őket az expón, ami szintén San Francisco-ban lesz, csak egy hónappal korábban.

GDC 2007: 3,5 millió Burning Crusade

A Blizzard jelentéséből ma megtudtuk, hogy kicsivel több mint egy hónap alatt 3,5 millió World of Warcraft: The Burning Crusade lelt gazdára szerte a világban.

GDC 2007: Hat új Pandemic játék

Hat új játékot jelentett ma be a Mercenaries, a Destroy All Humans, a Star Wars: Battlefront és a Full Spectrum Warrior fejlesztőgárdája, a Pandemic Studios.

GDC 2007: Élőben láttuk az Age of Conant

A mai nap folyamán került sor a Funcom prezentációira, ilyen módon volt szerencsénk élőben látni a cég új MMORPG-jét, az Age of Conan: Hyborian Adventurest!

GDC 2007: Új MMORPG-n dolgozik a Funcom

Az Anarchy Online és az Age of Conan mögött álló Funcom a GDC mai napján bejelentette, hogy új MMORPG-n dolgozik, mely PC-re és X360-ra készül.

GDC 2007: Elkészült a Silent Hunter 4

A Ubisoft bejelentette, hogy romániai stúdiójuk legújabb játéka, a Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific munkálatai révbe értek; a sorozat új része elkészült.

GDC 2007: Aranyon a Test Drive Unlimited

Az Atari bejelentette, hogy az Xbox 360-ra már megjelent Test Drive Unlimited PC-s és PlayStation 2-es átiratainak munkálatai befejeződtek.

GDC 2007: PSP-s Oblivion csak szeptemberben

Nem véletlenül nem hallottunk az utóbbi időben semmilyen hírt a PSP-s The Elder Scrolls IV: Oblivion felől, ugyanis nem fog elkészülni a tervezett időpontra.

GDC 2007: Új játékok az N-Gage-re hamarosan

A mai nap során nem csupán az új N-Gage-ről hallottunk híreket, hanem a következő generációs szoftverfejlesztő csomagról és az N-Gage új játékairól is.

GDC 2007: Xbox 360-ra is lesz Sacred 2

Az Ascaron néhány perce igen kellemes bejelentéssel lepett meg minket. Mérnökeik már javában dolgoznak, hogy Xbox 360-ra is elkészítsék a Sacred 2-t.