Hírarchívum - 2007. március

PC-re és X360-ra is készül a Devil May Cry 4

Újabb hatalmas exkluzív címet veszített el a PlayStation 3 - a Microsoft a mai napon bejelentette ugyanis, hogy PC-re és X360-ra is lesz Devil May Cry 4.

Pirates of the Caribbean 3 - Bejelentés

A Disney Interactive bejelentette a harmadik Pirates of the Caribbean alapján készülő játékot, mely hasonló alapokra épitkezik, mint a második adaptáció.

Új Star Wars-játék érkezik még az idén?

Habár a Star Wars: The Force Unleashed csak jövőre jelenik meg, azonban a LucasArts szóvivője elárulta, hogy terveznek az idei évre is új játékot.

Grafikai tupírozás a Battlefield 1942-hez

A Battlefield: High Definition című Battlefield 1942-modifikáció feltelepítése után egy csöppet javul majd kedvenc online lövöldözősünk kinézete.

Három játék is lekési a PS3 európai premierjét

A PlayStation 3-ra készülő The Elder Scrolls IV: Oblivion, a F.E.A.R. és a Splinter Cell: Double Agent sem debütál majd együtt a Sony újgenerációs gépével.

Thompson a Take 2 tönkretételével fenyegetőzik

A közelmúltban folytatódott a Jack Thompson és a Take-Two kiadó közötti civakodás - természetesen az amerikai ügyvéd kezdeményezésére.

Nintendo: Az X360 gyengén szerepel Európában

A Nintendo fejesét, Reggie Fils-Aime-t a megújult európai konzolháborúról faggatták a Mercurynews.com munkatársai - az úriember rendkívül magabiztosnak tűnik.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Megérkezett a STALKER többjátékos demója

Hamarosan boltokba kerül a várva-várt STALKER: Shadow of Chernobyl, ennek örömére pedig elérhetővé vált a többjátékos bétademó mindenki számára ingyen!