Hírarchívum - 2007. március

Világháborús játék a Battlefront alkotóitól

A Pandemic Studios az idei GDC-n hat fejlesztés alatt álló játékáról számolt be: közülük az egyik minden bizonnyal a második világégés idején játszódó Saboteur lesz.

Elkészült az Xbox 360-as Guitar Hero II

Az Activision és a Red Octane a mai napon közösen bejelentette, hogy a PlayStation 2-re már megjelent Guitar Hero II X360-as változatának munkálatai befejeződtek.

Készül a Motorstorm második része

Európában még meg sem jelent a PlayStation 3-exkluzív Motorstorm, a fejlesztő Evolution Studios már a második részen szorgoskodik.

Maelstrom - Megérkezett a többjátékos demó

A távoli jövőben Földünk apokaliptikus természeti katasztrófa és élien invázió áldozata lesz, az emberiség pedig kétségbe esve küzd majd a túlélésért...

Letölthető a Virtua Tennis 3 demója

Megérkezett a várva-várt Virtua Tennis 3 Xbox 360-as változatának demója, mely az Xbox Live Marketplace-en érhető el minden - nem ázsiai - játékos számára.

LIVE BLOG: PS3 Party @ Gamekapocs

A Sony jóvoltából lehetőségünk nyílt egy héttel az EU premier előtt kipróbálni az új Playstation 3 konzolt. Olvasd serényen blogunkat, és tudj meg mindent a masináról!

Megérkezett a legfrissebb brit toplista

Megérkezett a legfrissebb brit toplista - a változatosság kedvéért ezúttal a focijátékok közelében sincsenek a dobogónak.

Már a Steam-ről is elérhetőek az Eidos játékai

Az Eidos és a Valve ma bejelentette, hogy előbbi kiadó több játéka is elérhetővé vált az utóbbi cég által fejlesztett Steam-en akciós áron.

Sam and Max: Season 1 - Nyáron a boltokban is

Az Adventure Company bejelentette, hogy idén augusztusban boltokba kerülhet a Sam & Max teljes első évada dobozos formában.

Csak négy óra hosszú lesz a Portal

A Half-Life 2: Episode Two-val együtt érkező Portal hivatalos állítás szerint mindössze négy óra elfoglaltságot jelent majd a játékosok számára.