Hírarchívum - 2007. március

Nem fejleszt több offline játékot a Funcom

Az utóbbi időben sokat hallunk a Funcom felől, s az elhangzott hírek többnyire mindig online játékaikról, valamint későbbi online terveikről szólnak.

Már szeptemberben megjelenhet a Halo 3

Ma már megtudtuk a PC-s Halo 2 megjelenési dátumát, most pedig egy egész pontos időpont merült fel az Xbox 360-ra készülő Halo 3 boltokba kerülésével kapcsolatban.

Fall of Liberty - Megérkeztek az első képek

Megérkeztek a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő Turning Point: Fall of Liberty című FPS első képei - a világháborús FPS-t az Unreal Engine 3.0 hajtja.

Május 8-án kerül boltokba a PC-s Halo 2

A Microsoft bejelentette, hogy népszerű Live szolgáltatása május 8-án válik elérhetővé a PC-s Halo 2-vel egyetemben a számítógépes játékosok számára.

Novemberben érkezik a Condemned 2?

Jó esély van rá, hogy a tavaly húsvétkor megjelent, kegyetlenül jól sikerült Condemned című PC-s és X360-as horrorjáték idén folytatódik.

Készül a Wii-s Dave Mirra BMX Challenge

PSP-re már megjelent a Crave Entertainment legújabb BMX-es játéka, melyhez a hatalmas Dave Mirra is nevét adta, viszont a Wii-s változatra júniusig várnunk kell.

Assassins Creed előzmények - könyvekben

A Pocket Books könyvkiadó a Ubisoft jóváhagyásával Assassin's Creed regény-trilógiát készül kiadni, mely a lopakodós játék történetének előzményeit taglalja majd.

Új Xbox és PlayStation közeleg

A két rivális cég (Sony, Microsoft) ismét egymás ellen versenyez, ugyanis mindketten új konzolokról árulkodnak.

Befejeződtek a Tiberium Wars munkálatai

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3: Tiberium Wars PC-s változatainak munkálatai befejeződtek, a játék pedig hamarosan megjelenhet!

New Yorkban fog játszódni a GTA 4?

A legfrissebb pletykák szerint a méltán népszerű Grand Theft Auto-sorozat negyedik része New Yorkban fog játszódni - a Rockstar nem erősítette meg a feltételezéseket.