Hírarchívum - 2007. március

Júniusban érkezik az új Colin Mcrae Rally

A Codemasters bejelentette, hogy a tavalyi E3-on bemutatott Colin McRae Rally: DIRT idén júniusban kerül a boltok polcaira.

Sam and Max: Reality 2.0 - Felfedték az új epizódot

A Telltale Games közzétette az első információkat az ötödik Sam & Max epizóddal kapcsolatban, mely a Reality 2.0 alcímet viseli.

Hei$t - Bankrablós játék a Bards Tale alkotóitól

A Codemasters kiadásában idén ősszel fog megjelenni PC-re, X360-ra és PS3-ra az inXile Entertainment új bankrablós akciójátéka, a Hei$t.

UEFA Champions League 2006-2007 látnivalók

Két új videó jelent meg, melyek a napokban megjelenő UEFA Champions League 2006-2007-et mutatják be Nektek - focirajongóknak érdemes megtekintenie őket!

Letölthető a Genesis Rising kipróbálható változata

Pár napos késéssel ugyan, de megérkezett a Genesis Rising: The Universal Crusade kipróbálható verziója, mely a cím egyjátékos módját mutatja be.

Film készül a Gears of War alapján

Film készül az Xbox 360 egyik legsikeresebb címe alapján - jelentette be a Microsoft, miután a minap a New Line Cinema társulatának eladta a Gears of War jogait.

Itt a teljes PS3 visszafelé kompatibilitási lista

A Sony elindította azt a weboldalt, mely az összes PS1-es és PS2-es játékot tartalmazza, ami tolható lesz az Európába érkező PlayStation 3-on.

Warhammer: Mark of Chaos Xbox 360-ra is

A Namco bejelentette, hogy a magyar fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos el fog készülni a Microsoft újgenerációs konzoljára is.

Advanced Warfighter 2 - PC-re június végén

Nagy csend volt ezidáig a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 PC-s verziója körül, most végre ki is derült, hogy miért: a játékot a Ubisoft eltolta június végéig.

Bejelentették az Ace Combat hatodik részét

A japán Famitsu magazin legújabb számában olvastuk, hogy a Namco dolgozik már az Ace Combat-sorozat hatodik részén, mely idén év végén kerülhet boltokba.