Hírarchívum - 2007. március

Jövőre tolták el a Too Human megjelenését?

Szomorúan tudtuk meg a Microsoft-os Shane Kimtől, hogy a Szilikon Lovagok legújabb akció-szerepjátéka nagy valószínűség szerint csak jövőre kerül boltokba.

Jön a megújult külsejű PlayStation Portable

A minap egy hivatalos PSP-rendezvényen tudtuk meg Ray Maguire-től, hogy a Sony kézikonzolja a jövőben megújult külsővel mutatkozik majd be.

Az Xbox Live tíz legjobb játéka

Megérkezett az Xbox Live által összeállított toplista, mely az elmúlt időkben legnépszerűbb egy- és többjátékos X360-játékokat vonultatja fel.

Letölthető a Viva Pinata demója

Kétségtelen, hogy nem csupán az X360, de minden idők egyik legfurcsább játéka volt a Viva Pinata, mely alapvetően kisebbeknek készült, mégis jól szórakozhat vele mindenki.

Elkészült a PS3-as és a Wii-s Keresztapa

Egy éve már annak, hogy boltokba került a PC-s, PS2-es és Xbox-os The Godfather, s nem olyan régen üdvözölhettük az Xbox 360-as és a PSP-s játékokat is...

Több, mint 500 ezer eladott Gothic 3

A JoWood Productions bejelentette, hogy a tavaly ősszel megjelent Gothic 3 már több, mint 500 ezer példányban kelt el szerte a világon.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

Mexikói város az Advanced Warfighter 2 ellen

Ahogy a Splinter Cell 3 és a Rainbow Six: Vegas, úgy a szintén Ubisoft berkekben készülő Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 sem ússza meg a pereskedést.

A warez miatt készül konzolokra is a Quake Wars

Az id Software egyik fejese, Todd Hollenshead részletesen ecsetelte a PC-n egyre nagyobb teret hódító kalózkodás hátrányait.

Új Lost Planet pályák az Xbox Live-on

Megérkeztek a három hete beharangozott új többjátékos pályák a Lost Planethez, a Capcom Xbox 360-exkluzív lövöldözős játékához.