Hírarchívum - 2007. május

GDF 2007 Hungary

Világokat építünk - szól a szlogen, mely nem is áll távol a valóságtól. A hazai közönség először vehetett részt ilyen típusú rendezvényen, természetesen mi is ott voltunk.

Scarface - túl a két millió példányon

Fél éve még az egymilliomodik eladott Scarface: The World is Yours kópiát ünnepelték a Vivendinél, mára pedig kétszer akkorára nőhet az örömük.

Európa dönti el az újgenerációs konzolháborút

A világ legnagyobb kiadójának, az Electronic Arts-nak egyik fejese, Gerhard Florin szerint Európa döntheti el az újgenerációs konzolháborút.

Tölthető az Attack on Pearl Harbor demója

Imádjuk Ben Affleck-et: jó, nem tagadjuk. Éppen ezért nem hagyunk ki semmi olyan dolgot, ami egy nagyon picit is kapcsolódik hozzá.

Bemutatkozik az Age of Empires III új addonja

A Microsoft új kiegészítőt jelentett be az Age of Empires III-hoz, mely a The Asian Dynasties alcímet viseli és Ázsiába kalauzolja el a játékosokat.

Készülőben a következő Riddick játék

Egy pletyka terjeng az interneten, miszerint az előző Riddick epizódot is jegyző Starbreeze műhelyében már javában készítik a game folytatását.

Half-Life 2: Episode Two - nem lesz Black Box

Doug Lombardi napokban tett nyilatkozata alapján tudtuk meg, hogy nem jelenik meg a korábbi ígéreteknek megfelelően a Half-Life 2: Black Box idén októberben.

Hivatalosan is StarCraft 2!

Sejtettük, és igaz is lett. Méghozzá a Blizzard elnöke volt az az ember, aki nagy tömeg előtt, üdvrivalgás közepette mutatta be a videót a várva várt játékról.

Colin McRae: DIRT - látnivalók, közelgő demó

Néhány figyelemre méltó új kép és videó látott napvilágot a Codemasters sikersorozatának legfrissebb tagjáról, valamint hamarosan a demó is megérkezik a hírek szerint.

Az Ubisoft sincs megelégedve a PS3 árával

Az Ubisoft fejese, Yves Guillemot szerint a Sony-nak sürgősen le kell vinnie a PlayStation 3 árát, lehetőleg minél nagyobb mértékben - ez okozhatja ugyanis a konzol vesztét.