Hírarchívum - 2007. május

Bemutatkozik a Guitar Hero III

A RedOctane és a Harmonix Music bemutatta a Guitar Hero sorozat harmadik részét, mely ezúttal már PS2-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, és Nintendo Wii-re is elkészül.

Megjelent a Colin McRae: DIRT demója!

Megérkezett végre a Colin McRae: DIRT demója. Percre pontosan délben jelent meg a progi, ahogy azt a Codemasters korábban ígérte. Ide vele!

Csütörtöki képparádé - UbiSoft kiadás

A mai Ubi-exkluzív screenshot felhozatal: Assassins Creed, Blazing Angels, Brothers in Arms, EndWar, Haze, Rayman, Splinter Cell, Surfs Up, és Settlers.

Friss Blazing Angels 2 trailer érkezett

Akinek bejött Blazing Angels első része, a Squadrons Of World War II, az kifejezetten imádni fogja a Secret Missions-t! A folytatásról ezúttal egy friss trailer érkezett.

Nintendo-tervek: 35 millió eladott Wii 2012-ig

Nagyszabású céljai vannak a japán Nintendónak: 2012-ig harmincöt millió Wii-t szeretnének értékesíteni - csak az Egyesült Államok területén...

Bemutatkozik a Rayman: Raving Rabbids 2

Készül a nagysikerű Rayman: Raving Rabbids második része sok-sok minijátékkal és izgalommal - sajnos kizárólag Nintendo Wii-re és DS-re.

Bemutatták a Splinter Cell ötödik részét

Két videó érkezett a Splinter Cell ötödik részéről, a Conviction-ről: az egyik egy kézikamerás felvétel, míg a másik egy normális minőségű trailer. Fanoknak kötelező!

Haze - új videók az UbiDays 07-ről

Régóta hallottunk már a Haze nevű csodáról, mostanában csak figyelemfelhívó és kedélynövelő teaserekkel kábítottak minket a készítők.

Új Assassin's Creed trailer érkezett

A tegnap esti UbiDays-ről új Assassin's Creed trailer érkezett remek minőségben ingame jelenekkel tarkítva - megtekintése kötelező!

Készülőben a Gothic 4

A mai nappal a JoWood a legfrissebb sajtóközleményében közölte, hogy már javában toborozza a következő Gothic résznek a fejlesztőgárdáját.