Hírarchívum - 2007. május

Érdekes infók a Microsoft Xbox Live-ról

A Reuters hírügynökség gondolt egyet és leásott a méltán népszerű és milliókat megmozgató Xbox Live ügyeinek mélyére!

Készülne a Diablo mozifilm?!

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Nagyon régi mondás ez, de sokszor bebizonyosodott, hogy még akár igaz is lehet. Talán most is? :)

Kiegészül a Dark Messiah of Might and Magic

Még el sem kezdődött a UbiDays, máris özönlenek az újabbnál-újabb információk és érdekességek: többek között a kiállításon be fog mutatkozni a Dark Messiah addonja.

Jól sikerült a Resident Evil 4 Wii-s átirata

Japán kollégáink a Famitsu magazinnál már kipróbálhatták a Resident Evil 4 Wii-s változatát: a konverzió teljes mértékben elnyerte tetszésüket.

Herr Boll tervezi az Alone in the Dark folytatását

A már-már legendás Uwe Boll nagyban tervezi, hogy milyen lesz a borzalmas Alone in the Dark filmadaptáció második része. Isten óvjon minket!

Samsung újdonságok a SID 2007-en

A Samsung bemutatja a SID 2007-en: 178 cm-es, 100 Hz-es full HD LCD; hajlékony, színes e-papír valamint a 101 cm-es LED háttérvilágításos „Év képernyője”.

PlayStation 3-ra is jön a Blazing Angels 2

A Ubisoft bejelentette, hogy készülőfélben lévő világháborús repülőszimulátorának folytatása a Sony újgenerációs gépén is tiszteletét teszi majd a nyár végén.

Online is tolható lesz a Red Steel második része?

A Nintendo Wii egyik leginkább várt, majd mégis mérsékelt sikert aratott címének folytatása, a Red Steel 2 a hírek szerint online játékmódot is tartalmazni fog.

Pókember vezeti a brit toplistákat

Az égvilágon minden létező platformra megjelent Spider-Man 3 továbbra is vezeti a brit toplistákat, bár a Command & Conquer 3: Tiberium Wars erősen sanyargatja.

Bejelentették a régi-új Riddick-játékot

A Sierra bejelentette a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena névre hallgató régi-új Riddick-játékot, mely kizárólag az újgenerációs konzolokra készül.