Hírarchívum - 2007. június

Bemutatkozik az EA Playground

A lakótelepi játszóterek izgalmas világát dolgozza fel az Electronic Arts legújabb játékában, mely az EA Playground címet kapta és kizárólag Wii-re és DS-re készül.

Diablo film: itt a bizonyíték, hogy LESZ!

Igaz, hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben, de megcáfolhatatlan bizonyíték került a kezünkbe a Diablo filmmel kapcsolatban!

Lara Croft hódit Xbox 360-on is!

Az Eidos bejelentette, hogy Lara Croft kisasszony csodálatosan bájos domborulatai nemsokára már Xbox 360-on hódítani fognak!

Colin McRae DiRT patch érkezett

Codemastersnél nem ülnek a srácok a babérjaikon, hiszen még épp hogy csak megjelent a DiRT, de már itt is van az első javítócsomag!

GTA 4 extrák csak Xbox 360-on?!

A Take 2 Entertainment mgosztott velünk egy érdekes informácót a javában készülő negyedik Grand Theft Auto játékkal kapcsolatban.

Quake Wars béta a jövöhéten!

Quake rajongók most azt hiszem egy bizonyos szinten a mennybe mennek, hiszen a következő Quake játék átlép a béta tesztelés fázisába...

X360 négy új játékkal és egy Ansys Házimozi!

Idén nyáron az Xbox 360 belehúz és mindent megtesz, hogy minél több fiatalt behálózannak a remek konzol masinájukkal

South Park screensaver sokaság

Mint az már kiderülhetett működésünk sok-sok éve alatt, igencsak sokan szeretjük a South Park sorozatot. A nagy nyári szünetet így elég nehéz átvészelnünk...

Haze - az első gameplay videó

Megérkezett az első igazi gameplay videó az UbiSoft egyik készülőfélben lévő akciójátékából, a Haze-ből. A mozgóképhez fejlesztői kommentár is dukál!

Mii karakterek a Nintendo Wii-s FIFA 08-ban

Aki már látott Wii konzolt, vagy olvasta a gépről készült cikkünket, annak nem kell bemutatni a Mii-ket. A mini embereknek most végre lehetőségük nyílik focizni is!