Hírarchívum - 2007. június

Úton a következő Asterix-film és játékadaptáció

A filmvilágban jártas olvasóink már tudhatnak a harmadik - élőszereplős - Asterix-film készültéről, a játékadaptáció bejelentése azonban nekik is újdonság!

Flatout: Ultimate Carnage kedvcsináló érkezett

Újabb Flatout-trailer érkezett, mely bár sok újat nem mutat, mégis annyira hangulatos, hogy muszáj megtekinteni mindenkinek, aki picit is érdeklődik a játék iránt.

The Darkness - a visszaszámlálás elkezdődött!

Csak hármat kell aludni a next-gen konzolokra megjelenő The Darkness megjelenéséig - a most érkezett videó után nem kétséges, hogy kötelező vétel lesz a játék!

Ismét lép a Blizzard - Diablo2 ladder reset

A Blizzard a Starcraft 2 bejelentése után, azért a Diablo 2-re is szakít némi időt, ha másképp nem is, egy ladder-reset erejéig.

Szorul a hurok a Manhunt 2 nyaka körül

Még meg sem jelent a Manhunt 2, máris botrány övezi pályáját. A játékot kitiltották az Egyesült Királyságból, most pedig a Sony és a Nintendo mondott nemet neki.

Transformers: The Game videóáradat

A GameTrailers hétről-hétre újabb Transformers: The Game videókkal lát el minket. A mai napon többel is, az egyik egy Flint Dille interjú.

Óriás szöcskék és cápalovaglás a White Gold-ban

Új képek érkeztek a White Gold: War in Paradise-ból. Most kiderült, hogy a készítők kemény droghasználók, élményeiket pedig le is programozzák!

Warriors Orochi premier képparádéval

A Warriors Orochi-ban a KOEI egyesíti a Dynasty Warriors és a Samurai Warriors játékait, egy különleges, rajongók számára feledhetetlen epizód erejéig.

Itt a PS3-as SingStar zenei listája

Végre előkerült a legújabb, csak Playstation 3-ra fejlesztett SingStar tracklist-je. A felsorolásban remek számok szerepelnek, ajánlatos legalább egyszer átnyálazni!

Bejelentették az NHL 2K8 készültét

Bemutatkozik az NHL 2K8. A 2K Games által fejlesztett sorozat az EA Sports hasonló című játékának legnagyobb ellenfele, úgyhogy érdemes rá is figyelni!