Hírarchívum - 2007. június

Bemutatkozik a Sonic Rivals 2

A Sega ma bemutatta a Backbone Entertainment által készített, PSP exkluzív Sonic Rivals második részét. A bejelentéssel együtt négy új kép is érkezett.

Stranglehold - lesz gyűjtői változat

A Midway a mai napon bejelentette, hogy lesz gyűjtői változata az augusztus végén megjelenő Stranglehold-nak - ez azonban csak az X360-as verziót érinti.

Call of Duty 4: Modern Warfare videóinterjúk

A Gametrailers munkatársai kameravégre kapták a Call of Duty 4 fejlesztőit. A beszélgetésből négy közepes nagyságú videóinterjú készült.

Két új Stormregion játék is készül

A 10T bevétele 52 millió Euró, és a várható adózás előtti nyeresége 9.3 millió Euró lesz. A legújabb pénzügyi jelentésében két új Stormregion játék is szerepel.

Hitman Trilogy gyűjtemény

Az Eidos ma esti jelentéséből megtudtuk, hogy egy különleges gyűjteményt kíván kiadni a méltán népszerű Hitman sorozatból.

Elindult a WCG 2007 és a World Cyber Girls

A világ videojáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye, a World Cyber Games idén is várja a multiplayer játékosok legjobbjait egy izgalmas bajnokságra!

UbiSoft megjelési dátumok

Az Ubisoft ma volt olyan kedves, és tájékoztatott minket a közelgő nagyágyúinak megjlenési dátumairól, ráadásul napra pontosan!

Project Gotham Racing 4 részletek

Ígéretünkhöz híven új információkkal szolgálunk az idén ősszel megjelenő Project Gotham Racing 4 című autós játékkal kapcsolatban.

Team Fortress 2: bukta a PC-X360 játéknak

Egy álom vált valóra, majd ugyanezzel a lendülettel szépen el is bukott. Eléggé lehangoló bejelentést tett Doug Lombardi.

50 millió dollár az X360-as GTA 4 DLC-kért!

Tegnap beszámoltunk róla, hogy az Xbox 360 tulajok exkluzív Grand Theft Auto 4 tartalmakhoz juthatnak majd hozzá, ma pedig ki is szivárgott ezek tényleges ára!