Hírarchívum - 2007. június

Bemutatták a PS3-as Time Crisis 4-et

A hétvégi Namco Bandai Gamers Day 2007-en bemutatták a március végén már leleplezett Time Crisis 4 Playstation 3-ra írt változatát. Kép és videó is érkezett!

Leleplezték a 3D Realms egyik új játékát!

A Duke Nukem Forever készítői két új játékon is dolgoznak, ám egyiknek sincs köze a szőke macsóhoz. Ma este az egyes project, az Earth No More mutatkozik be.

Tony Hawks Proving Ground trailer és képek

A hétvégén megjelent az első Tony Hawks Proving Ground trailer, míg alig pár órája friss screenshotok is érkeztek. Ezek alapján igencsak kellemes lesz a játék!

Transformers: The Game - az intro

Az Activision közzétette a hamarosan megjelenő Transformers: The Game intro videóját - rövid ízelítőt adva az Autobotok és a Álcák legújabb csatáiból.

Jön az Armed Assault kiegészítő

A cseh Bohemia Interactive ma nagy örömmel bejelentette, hogy a nagysikerű játékukhuz, Armed Assaulthoz már javában fejlesztik az első kiegészítő lemezt.

Folytatódik a Lost Planet?

Újabb Lost Planet-pletykától hangos a világháló: a játék holland terjesztője ugyanis weboldalán előrendelhetővé tette az esetleges folytatást.

Új játékon dolgoznak a Gothic alkotói

A Deep Silver bejelentette, hogy a Gothic-játékokról elhíresült Piranha Bytes új játékon dolgozik, melynek semmi köze nem lesz az említett szerepjátékokhoz.

Bejelentették a Pro Evolution Soccer idei részét

A Konami végre megtörte a csendet és bejelentette a Pro Evolution Soccer 2008-at: a készítők nagyot készülnek durrantani - reszkess FIFA!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti megjelenéseket összegző lista! Lesz itt minden földi jó a héten: Colin McRae: Dirt, Sims: Pet Stories, Wii-s Resident Evil 4 és még sok más finomság!

Fallout 3 - az első igazi képek

Rendhagyó módon külön hírben közlünk le képeket: a Fallout 3 a megtisztelő cím, melynek első komoly képeit galériánkba tölthettük a mai nappal.