Hírarchívum - 2007. június

Nem a Raven fejleszti a Soldier of Fortune új részét

Egyik szemünk nevet, a másik sír: visszatér a Soldier of Fortune-sorozat, a Pay Back alcímet viselő alkotást azonban nem a Raven Software fejleszti.

Rise of the Argonauts - a mítosz életre kel

A Codemasters bejelentette, hogy a Liquid Development új akció-RPG-n dolgozik, mely a híres argonautákról szóló mítoszt dolgozza fel.

Új játékon dolgoznak a Battlefield-játékok alkotói

A Digital Illusions megannyi Battlefield-játék után egy teljesen új cím fejlesztésébe kezdett, mely a Mirror's Edge címet viseli és kizárólag next-gen gépekre fog megjelenni.

47,800 embert foglalkoztat az amerikai játékipar

A Game Developer Census legfrissebb felmérése szerint Észak-Amerikában 47,800 profi hozzáértőt foglalkoztat a játékipar közel hatszáz cégen belül.

Megérkezett az új Grand Theft Auto IV trailer

Percre pontosan érkezett a második, "Looking for that Special Someone" című trailer az októberben megjelenő Grand Theft Auto IV-ről. Ne merészeld kihagyni!

Sid Meiers Civilization Revolution bejelentés

Folytatódik Sid Meier nagysikerű stratégiája, a Civilization. Az új, Revolution alcímre hallgató epizód viszont ezúttal csak PSP-re és nextgen konzolokra lesz elérhető.

LIVE exkluzív GTA4 tartalmak - még ma!

Ma este 18 órakor érkezik a legújabb Grand Theft Auto 4 trailer. A videó HD minőségben a LIVE-ról is letölthető lesz, megannyi extra tartalommal egyetemben!

Augusztusban érkezik a Blue Dragon

Végre az európai gamerek is találkozhatnak Shu-val és barátaival, az X360 régen várt Blue Dragon játékából, amikor a lemez augusztus 24-én az üzletekbe kerül.

Red Steel 2 - hivatalosan megerősítve?

A legfrissebb pletykák szerint a minap a Ubisoft egy Franciaországban megrendezett konferencián hivatalosan is bejelentette a Red Steel 2-t.

Colin McRae: DIRT - túl a félmillión

A Codemasters büszkén jelentette be, hogy megjelenése után alig egy hét alatt több, mint fél millió példány kelt a Colin McRae: DIRT-ből - végre megérdemelten!