Hírarchívum - 2007. június

God of War: Chains of Olympus - maximális erővel

A PSP-s God of War-on dolgozó Ready at Dawn bejelentette, hogy a PSP-ben rejlő - jelenleg elérhető - erőt maximálisan ki fogja használni a Chains of Olympus.

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!

Soldier of Fortune: Pay Back - bejelentés

Hosszú idő után elöszőr, most viszont nem is akármilyen infóval jelentkezik az Activision a Soldier of Fortune sorozattal kapcsolatban.

GTA 4 - Képek a limitált kiadásról

Már korábban is beszámoltunk Nektek arról, hogy Rockstar bejelentette a GTA 4 különleges kiadását és annak tartalmát is, ám képek csak most érkeztek a cuccról.

Új résszel gyarapodik a Medal of Honor-sorozat

A GameStop áruház weboldalán derült fény arra, hogy nagy valószínűség szerint újabb résszel gyarapodik a Medal of Honor-sorozat.

Már Windows XP-n is futtatható a Shadowrun

A Microsoft új operációs rendszerének népszerűsítése miatt Vista-exkluzívvá tette a most megjelent Shadowrunt, ám a crackerek keresztülhúzták számításaikat.

Dracula 3 - bejelentés

MC2 bejelentette, hogy megbízást kötöttek a Kheops Studio-val a Dracula 3 kalandjáték elkészítéséről, mely az elődök nyomdokaiba léphet.

Assassins Creed rövidfilm pályázat

A Ubisoft és az IFC filmstúdió Assassin's Creed rövidfilm pályázatot hírdetett, amely várja a rajongók által készített, a játék álltal inspirált filmecskéket!

Megérkezett az első Hitman-film trailer

Megtekinthető a Hitman-játékok alapján készülő film első trailere, mely közel két perc hosszú! Az adaptáció október 12-én kerül mozikba.

Egér-joypad hibrid PlayStation 3-hoz

Kifejezetten FPS játékokhoz fejlesztették ki a SplitFish új, FragFX névre hallgató kontrollerét, mely lényegében keveréke egy mezei egérnek és egy joypadnek.