Hírarchívum - 2007. június

Hellgate: London - már tervezik a kiegészítőt

Bár a Hellgate: London végleges boltokba kerülési dátuma még mindig nem tisztázott, a készítők már a kiegészítőn agyalnak - derült ki egy friss interjúból.

Nyerj eredeti Transformers: The Game játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Transformers: The Game PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Doom soundtrack - minden, ami kimaradt...

John Romero, az eredeti Doom egyik készítője elérhetővé tette játékának zenei anyagát - az érdekesség csak az, hogy ezen muzsika sosem került bele az FPS-be.

PC-re is készül a Hour of Victory?

Egy ma felreppent pletyka szerint nagyon úgy tűnik, hogy az eredetileg X360-exkluzív címként bejelentett Hour of Victory már javában készül számítógépre is.

Egy hónapot késik a PS3-as The Darkness

Bizonyára nem egy lelkesen várakozó PS3-as játékost fog mellbe vágni a következő hír: a 2K Games az utolsó pillanatban elhalasztotta a PS3-as Darkness megjelenését.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Lezárult a Forza Motorsport 2 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a Microsoft Magyarország jóvoltából eredeti Forza Motorsport 2 játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Bemutatkozik a Jumpgate Evolution

A NetDevil srácai jó kedvükben lehetnek: a LEGO Universe mellett a napokban bemutatták másik új MMO-játékukat, a Jumpgate Evolutiont is.

Tölthető az ötödik Harry Potter demója

Hamarosan mozikba kerül a Harry Potter és a Főnix Rendje, ennek okán pedig a játékadaptáció megjelenése sem várat magára sokáig.

LEGO Universe - megérkezett az első trailer

Megérkezett az idei GDC-n bejelentett LEGO Universe névre hallgató MMO-játék első előzetes videója. Nosztalgiázók, fanatikusok ne hagyják ki az új trailert!