Hírarchívum - 2007. június

Bemutatkozik a Black Powder Red Earth

Vadi új, Unreal Engine 3.0 hajtotta sci-fi MMOFPS-t mutatott be a frissen alakult Echelon Software csapat. A Black Powder Red Earth-ből képek és videó is érkezett.

Grand Theft Auto 4 látnivalók

Két új kép érkezett a Grand Theft Auto 4-ből. A friss screenshotok mellé egy vadi új trailert is várunk, elvileg ma éjszaka még annak is meg kell érkeznie.

Rhitmo, a magyar fejlesztésű WebOS

Hamarosan indul a Rhitmo névre hallgató, magyar fejlesztésű WebOS rendszer, mely praktikus funkcióival igazi netbarátja lehet mindenkinek.

Az informatika nemzeti kultúránk része

Néhány éve új lendületet kapott az eredetileg az NJSZT, az OMM és az ÁSZSZ által alapított Informatikatörténeti Múzeum fejlesztése.

Új mobil TV chipek a Samsung-tól

A Samsung újabb multi-standard, több sávos mobil TV chip-eket mutatott be, mely a világ szinte bármely pontján alkalmazható a digitális mobil televíziójelek vételére.

Michael Giacchino dolgozik a Turning Point zenéjén

A Codemasters bejelentette, hogy a többszörös díjnyertes zeneszerző, Michael Giacchino dolgozik új játékuk, a Turning Point: Fall of Liberty zenéjén.

Anniversary - a Legend nélkül el sem indul?

Számos X360-as Tomb Raider-rajongó imádkozott az újonnan megjelent Anniversary portjáért - ők máris készíthetik Legend-lemezeiket.

Bemutatkozik a The Bourne Conspiracy

Izgalmas third-person nézetű akciójáték készül Robert Ludlum regénye alapján, mely a The Bourne Conspiracy címet viseli és jövőre kerül boltokba.

Rainbow Six: Vegas - letölthető az új DLC

Kinek a pap, kinek a papné: míg a PlayStation 3-as Vegas most jelent meg, addig az X360-as változat sokadik kiegészítője vált elérhetővé a minap.

Új játékmódok érkeztek a F.E.A.R.-hez

Ingyenes kiegészítő érkezett az Xbox 360-as F.E.A.R.-hez, mely két új játékmóddal gazdagítja kedvencünk többjátékos módját.