Hírarchívum - 2007. augusztus

Új videó érkezett a Call of Duty 4-ről

Újabb videó érkezett a Call of Duty 4: Modern Warfare című remekműből, mely a hétfőtől elérhető bétaváltozatot mutatja be.

GC 2007: Mozgásban a Killzone második része

Csak úgy özönlenek az ingame videók a Killzone második részéből! Ugyan a boxosok táborát erősítem, el kell ismerni, ez egy szép játék.

ShaderModel 2.0-támogatás kerül a BioShockba?

Elég furcsán hangzik, de valószínűleg igaz! Egy mezei rajongó nekiesett a Bioshock fájljainak, és elkezdte őket ShaderModel 2.0-sra is megcsinálni.

GC 2007: Call of Duty 4 béta hamarosan

Végre valahára elérkezett a pillanat, amikor az Xbox360 tulajdonosok kiprobálhatják az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty 4 Modern Warfare-t.

GC 2007: Tölthető a World in Conflict demója

Letölthető a World in Conflict kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos és többjátékos módot vehetik támadás alá csapataikkal.

HWSW: A notebookok átveszik az uralmat

A fehérvári Albacomp PC-gyártó adatai szerint az első félév során itthon 80-85 ezer asztali gép mellett 110-120 ezer notebook talált gazdára.

GC 2007: Képek az idei kiállításról

Ötvennyolc fotó érkezett az idei Games Convention-ről: vannak lányok, van tömeg, vannak játékok - kell más egy remek játékshowhoz?

GC 2007: Wii-n is tiszteletét teszi a Top Spin

A méltán népszerű Top Spin-sorozat a Nintendo Wii-n is tiszteletét teszi majd, mint a konzol első realisztikus teniszjátéka remek grafikával.

GC 2007: Tölthető a Settlers VI demója

Letölthető a The Settlers-sorozat hatodik részének a kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos módot vehetik górcső alá.

GC 2007: Októberben jön a PGR 4

A Microsoft végre lerántotta a leplet a Project Gotham Racing negyedik részének boltokba kerülési dátumáról - a játék októberben jelenik majd meg.