Hírarchívum - 2007. augusztus

GC 2007: Bejelentették a Hellgate: London árait

A Flagship Studios bejelentette, hogy mennyit kell majd fizetniük azoknak, akik extra fícsörökért fizetnének a Hellgate: London multijáért.

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

GC 2007: Második videó összeállítás

A GC teljes gőzzel robog, így sokszor azon kapjuk magunkat, hogy ismét rengeteg bemutatóval ajándékoznak meg minket a fejlesztők. Íme pár darab, amelyek ma érkeztek.

GC 2007: Time Crisis 4 - Bogaras videó

A kiállítás robog ezerrel és folyamatosan érkeznek az új videók a következő generációs játékokból. Íme most a Time Crisis mutatja meg, milyen újdonságokat tud felmutatni.

GC 2007: NFS: Pro street videó

Sok újat már nem tudok írni erről a játékról, sokan kielemezték már. A mostani videó igazából csak egy újabb adag vizuális élmény, mely fokozza a hangulatot.

GC 2007: Januárban érkezik a Dark Sector

A D3 Publisher európai divíziója bejelentette, hogy a várva-várt Dark Sector a jövő év elején, január huszonkettedikén kerül a boltok polcaira.

GC 2007: Runaway-érdekességek

Új információkat tudtunk meg a méltán népszerű Runaway-sorozattal kapcsolatban: a játék készül a Nintendo konzoljaira, sőt már a folytatás is úton van.

GC 2007: Játék készül a Hegylakó alapján

Játékot fejleszt a Widescreen a Hegylakó alapján PC-re, PS3-ra és X360-ra: a Highlander az Eidos kiadásában fog megjelenni és remek mókának ígérkezik.

GC 2007: Készül a Terrorist Takedown 2

Folytatódik a meglehetősen langyosra sikerült, mégis rengeteg kiegészítőt megélt Terrorist Takedown - tudtuk ma meg a Games Convention-ön.

GC 2007: A Spellbound fejleszti a Gothic 4-et

A JoWood ma bejelentette, hogy a Gothic negyedik részét a Spellbound Entertainment fogja fejleszteni PC-re és az újgenerációs konzolokra.