Hírarchívum - 2007. szeptember

Ismét késik az Xbox 360-as Dark Messiah

Már egy jó ideje keringenek pletykák a világhálón arról, hogy késik a Dark Messiah of Might and Magic Xbox 360-as változata - mint kiderült, nem alaptalanul.

Megnyílt a Gamekapocs áruház!

Ma délután megnyitotta kapuit a Gamekapocs webáruháza. A Shopban játékokat és programokat lehet vásárolni, sőt van előrendelés is!

A hónap videója: Egy gamer apa élete!

Cat's in Pajamas címmel egy fantasztikus kisfilm látott napvilágot a Super Deluxe-on. A videó görbe tükröt állít a gamerek elé, de sok fontos dologra is felhívja a figyelmet.

Kiszivárgott a Halo 3 teljes befejezése

Egy tesztelő felrúgva a Microsoft-tal kötött titoktartási és egyéb szerződéseket videóra vette a Halo 3 teljes befejezését. A film most a YouTube sztárja.

Premier képek a Just Cause 2 motorjából

Az Avalanche Studios három, kifejezetten szépnek mondható tájképet tett közzé, melyek a Just Cause 2-t is hajtó Avalanche Engine v2.0-ból származnak.

Project Gotham Racing 4 demóra várunk

A Bizarre tegnap este jelentette, hogy a nem is olyan rég aranylemezre került Project Gotham Racing 4-nek már készítik az Xbox LIVE-ra szánt demóját.

Silent Hill 5 - képek és trailer

Vadi új képek, és egy rövid trailer is érkezett a Silent Hill ötödik részéből. Végre láthatunk szörnyeket, vért, és sötét padláson gondtalanul rajzolgató gyerekeket.

Elkészült a The Legend of Spyro: The Eternal Night

Bár még Magyarországon nem jelent meg, a The Legend of Spyro: A New Beginning folytatása elkészült, aminek alcíme The Eternal Night (Az Örök Éjszaka) lett.

HWSW: Az Intel felvásárolta a Havok-ot

Felvásárolja a sok játék fizikai motorjának alapjául szolgáló technológiát fejlesztő Havokot az Intel - olvasható nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Mass Effect videódömping

Öt vadi új videó érkezett a várva-várt Mass Effect-ből - a filmek sok mindent mutatnak be a szerepjátékból, csak győzzétek végignézni őket!