Hírarchívum - 2007. szeptember

TGS 2007: Devil May Cry 4 látnivalók

Két új trailer érkezett a Devil May Cry PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő negyedik részéből - a videók nagyon hangulatosak, érdemes megnézni őket!

Kalózkézen a még meg sem jelent Halo 3

Még meg sem jelent a Halo 3, máris a szoftverkalózok kezére került. A jövő hét elején érkező játék már tölthető az internetről - persze illegálisan.

TGS 2007: Hatperces Metal Gear Solid 4-trailer

Rendkívül látványos, több mint hat perces Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-trailer érkezett - érdemes megvárni a záró jelenetet is!

Forza Motorsport 2 - hamarosan újabb DLC érkezik

Hamarosan újabb Downloadable Content (DLC) érkezik az Xbox 360-exkluzív Forza Motorsport 2-höz, mely ugyan nem lesz ingyenes, de megéri majd a pénzét!

Kétrészes Crysis-videóinterjú érkezett

Tudjuk, hogy a Crysis szép és jó lesz, háttérinformációnk azonban kevés van. Két új videóinterjú keretében Cevat Yerli gondoskodik arról, hogy ez ne így legyen!

Jack Thompson a Grand Theft Auto IV-ben

A GTA negyedik részének egyik bevezető küldetésében egy videojáték-ellenes ügyvédet kell majd eltennünk láb talól - vajh ki lehet az?

TGS 2007: Ismét mozgásban az Afrika

Jó ideje nem hallottunk már az Afrikáról, az idei TGS-en azonban ismét láthattuk mozgásban a játékot - bámulatos és szemgyönyörködtető, az állunk leesik a látványtól!

Kiegészül az Ancient Wars: Sparta

Bár a WorldForge-nak nem igazán sikerült meglovagolnia a 300 című film sikerét új stratégiájukkal, a srácok nem adják fel: készítik az első kiegészítőt!

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!

Véletlen az EA jelentette be az új PS3 kontrollert

A Sony az idei Tokyo Game Show nagy meglepetéseként akarta bejelenteni az új SIXAXIS-t, ám úgy esett, hogy ezt véletlen az Electronic Arts tette meg.